magdasnews.gr
Ταξίδια

Στη 2η θέση της Amazon ταξιδιωτικός οδηγός με βίντεο από τη Σαντορίνη

Στη 2η θέση της Amazon o ταξιδιωτικός οδηγός με βίντεο από τη Σαντορίνη

Έναν από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς οδηγούς έχει κατασκευάσει η ελληνική εταιρεία Viewmax Media για το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης. Ο ταξιδιωτικός οδηγός σε ηλεκτρονική μορφή είναι διαθέσιμος δωρεάν για όλους στο Amazon και διαθέτει σύντομα και κατατοπιστικά βίντεο για τους επισκέπτες του νησιού.

H Σαντορίνη, η οποία αποτελεί κορυφαίο προορισμός για τους τουρίστες παγκοσμίως, προωθείται ακόμη περισσότερο μέσω της εφαρμογής αφού κάθε ταξιδιώτης μπορεί να κάνει μία ψηφιακή επίσκεψη και να πάρει έτσι μία γεύση από την ομορφιά του νησιού.

Όπως αναφέρει και η εταιρεία για τον ταξιδιωτικό της οδηγό, «τι είναι αυτό που κάνει την Σαντορίνη τόσο ξεχωριστή; Το γεγονός ότι από ένα κατακλυσμιαίο γεγονός όπως η έκρηξη ενός ηφαιστείου γεννήθηκε ένας τόσο όμορφος τόπος. Στην Σαντορίνη ζεις κυριολεκτικά στα άκρα».

Μία άκρως πετυχημένη περιγραφή καθώς η θέα από τη χώρα είναι μία απίστευτη εμπειρία και το ηλιοβασίλεμα μοναδικό είτε πραγματικά, είτε ψηφιακά. Δείτε και πειστείτε λοιπόν, καθώς πρόκειται για μια virtual εμπειρία προσβάσιμη σε όλους.

Σχετικές αναρτήσεις

Μόνο με αυτόν τον απλό τρόπο δεν θα σας ανοίξουν τη βαλίτσα στα αεροδρόμια

Newsroom

Ένα παραθαλάσσιο χωριό που θυμίζει νησί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

News Room A

Σε 60 λεπτά από την Θεσσαλονίκη σε επτά διαφορετικούς τόπους

Newsroom