magdasnews.gr
News

Τρόμος για δύο αδέρφια στη Λαμία: Τους έδεσαν και έκαψαν το χαλί για να τους απειλήσουν!

Λαμία

Στιγμές βγαλμένες από ταινία τρόμου βίωσαν στα χέρια κακοποιών, δυο αδέλφια ηλικίας 84 και 81 ετών μέσα στο σπίτι τους στη Λαμία, στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Οι περιγραφές τους στο LIVE NEWS κόβουν την ανάσα, εξοργίζουν και προκαλούν φόβο στο χωριό Λευκάδα της Φθιώτιδας.

Είναι η κατάθεση ψυχής για τον απόλυτο εφιάλτη που έζησαν τη νύχτα δύο ηλικιωμένα αδέρφια που βρέθηκαν αντιμέτωπα με δύο αδίστακτους ληστές, που έφτασαν στο σημείο να βάλουν φωτιά σε ένα χαλί που υπήρχε στο σπίτι, για να τους αναγκάσουν να τους δώσουν όλα τα χρήματα που είχαν στο διαμέρισμα.

Όπως λέει η 85χρονη, οι ληστές κατάφεραν να εισβάλουν στο διαμέρισμα λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ και αμέσως έδειξαν τις διαθέσεις τους.

«Αυτοί ήρθαν 23.00 η ώρα και φύγανε 03.00. Μας έδεσαν τα χέρια σταυρωτά με ταινία, μας έδεσαν τα πόδια, μας φίμωσαν εκεί και έλεγαν ‘’τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε’’. Έψαχναν τα λεφτά, ‘’θα σας σκοτώνουμε, θα κάνουμε, θα φτιάξουμε’’. Έψαξαν το σπίτι, το έκαναν φύλλο και φτερό. Δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα, ούτε τα φάρμακά μας».

Το κάθε λεπτό μοιάζει αιώνας εκείνες τις στιγμές. Τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια ξέρουν ότι δεν πρόκειται να έχουν βοήθεια.

«Δε μας χτύπησαν. Μόνο έλεγαν ‘’μην μιλάτε, θα σας σκοτώσουμε’’. Είχαμε μία ψαλίδα, αυτές που κόβουν τα πλέγματα, την πήραν ‘’θα σας κόψουμε τα δάχτυλα’’. Το κινητό μας το έσπασαν, μας χάλασαν το ρούτερ, δεν είχαμε να πάρουμε τηλέφωνο. Ποιος να μας βοηθήσει; Δεν έχουμε κανέναν εδώ».

Οι αδίστακτοι ληστές απειλούν να κάψουν τους δύο ηλικιωμένους ζωντανούς. Αρχίζουν να ρίχνουν οινόπνευμα και να καίνε τα χαλιά του σπιτιού.

«Χαρτιά που είχαμε εδώ, τα έκαψαν στον διάδρομο. Έκαψαν και τα χαλιά, έριξαν οινόπνευμα και τα έκαιγαν. ‘’Θα σας κάψουμε μέσα’’, έδεσαν τον αδελφό μου σε μία καρέκλα ‘’θα σε πάρουμε να σε πάμε μέσα εκεί’’».

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε απο την ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

News Room G

Ευρωεκλογές 2024: Τα 46 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στον Άρειο Πάγο

Newsroom

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Τι ισχύει για τις προσυμπληρωμένες

Newsroom