magdasnews.gr
Ζωή

Viral ξανά ο Τραμπ με το… κεφάλι του να προκαλεί έκλειψη ηλίου!

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αξιοποίησε την έκλειψη του ηλίου για προεκλογικό σποτ.

Επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ κοίταξε απευθείας τον ήλιο κατά τη διάρκεια της τελευταίας έκλειψης στις ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος «χτύπησε» ξανά αυτή τη φορά με μια ανάρτηση που έγινε πάλι viral.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Τραμπ δημοσίευσε μια παράξενη προεκλογική διαφήμιση στο Truth Social, όπου το κεφάλι του αναλαμβάνει τον ρόλο του φεγγαριού – εμποδίζοντας τον ήλιο και βυθίζοντας την Αμερική στο απόλυτο σκοτάδι.

Το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου και υπό τους ήχους δραματικής μουσικής.

Στο βίντεο πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το ηλιακό γεγονός, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά, όταν μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του ήλιου.

Όμως, δεν είναι το φεγγάρι που προκαλεί το σπάνιο φαινόμενο. Είναι το περίγραμμα του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ.

Καθώς το κεφάλι του καλύπτει ολόκληρο τον ήλιο – δημιουργώντας τη δική του ηλιακή έκλειψη – μια φράση αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά.”

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπερδεύτηκαν κάπως από το μήνυμα του Τραμπ σχολιάζοντας ότι θα μπλοκάρει τον ήλιο και θα βυθίσει ολόκληρη τη Γη στο σκοτάδι.

«Άρα το να νικήσει ο Τραμπ τον Μπάιντεν θα βυθίσει την Αμερική στο σκοτάδι;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης του X, πρώην Twitter.

«Ξέχασες επίσης να συμπεριλάβεις το επόμενο καρέ, ξέρεις, αυτό όπου αναδύεται ξανά ο ήλιος. Οι εκλείψεις είναι προσωρινές. Όπως ο Τραμπ», αναφέρει ένας άλλος.

«Η διαφήμιση της έκλειψης ηλίου του Τραμπ εξοργίζει τους φιλελεύθερους που έχουν απολύτως μηδενική αίσθηση του χιούμορ», σημειώνει άλλος χρήστης του X.

«Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Είναι το φεγγάρι που κρύβει τον ήλιο; Όχι, είναι το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρει ο Independent, σε δημοσίευμα για ένα ακόμη κατόρθωμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή

Newsroom

Δήμος Αθηναίων : Δωρέαν ξεναγήσεις για άτομα 65+, προβολή της ταινίας “Callas Forever”, οικογενειακά εργαστήρια & αφηγήσεις, στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

News Room G

Κυριακή της Ορθοδοξίας: Τι γιορτάζουμε και γιατί φέτος «έσπασε» μια παράδοση 161 ετών

Newsroom