magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Αλλαγή φρουράς: Πως θα μαζέψουμε τα χειμερινά ρούχα στην ντουλάπα μας

Tips για να γίνει πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις η πιο βαρετή δουλειά του σπιτιού

Απίστευτο περιστατικό!
Ρώσος μαστίγωσε το παιδί της φίλης του επειδή δεν ήξερε να μετράει μέχρι το πέντε!
Οργή έχει προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα το βίντεο που δείχνει μια νεαρή γυναίκα να δέχεται άγρια επίθεση από συμπατριώτισσές της…

Αν μπορούμε να εντοπίσουμε ένα αρνητικό στον ερχομό του καλοκαιριού  τότε αδιαμφισβήτητα αυτό επάξια θα ήταν τα χειμερινά ρούχα και κατ’ επέκταση το κατέβασμα των καλοκαιρινών. Πέραν του ότι σου τρώνε μια ολόκληρη μέρα (μπορεί και παραπάνω) η διαδικασία τους είναι κάτι παραπάνω από ψυχοφθόρα.

Αρχικά ξεχώρισε τα πράγματα που πρέπει να φυλάξεις στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Τα λεπτά μπουφάν, οι βαμβακερές ζακέτες, τα λεπτά πουκάμισα και τα περισσότερα αθλητικά είδη φοριούνται όλο το χρόνο.

Πριν φυλάξεις τα ρούχα σου, πρέπει πρώτα να τα καθαρίσεις. Μερικά, πλένονται εύκολα στο πλυντήριο αλλά μερικά θα πρέπει να τα πλύνεις στο χέρι. Ειδικά, τα μάλλινα θέλουν μεγάλη φροντίδα τόσο στο πλύσιμο όσο και στο άπλωμα όπως τα πουλόβερ, για παράδειγμα, που πρέπει να στεγνώνουν απλωμένα πάνω στην απλώστρα και όχι κρεμασμένα για να μην κρεμάσουν. Τα κουστούμια, τις καμπαρντίνες, τα παλτό και τα δερμάτινα είδη, θα πρέπει να τα στείλεις στο καθαριστήριο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

12 Πανέμορφες Μαμάδες που Μοιάζουν σαν συνομήλικες με τις μικρές τους Κόρες. Προσέξτε την Ηλικία της Τελευταίας!

News Room

Παραχώρησε τη θέση σου σε μια έγκυο!

News Room

Θες να ξεφορτωθείς τα «ψωμάκια»; Συμβουλές για να καταπολεμήσεις τις τοπικές σου ατέλειες!

News Room