magdasnews.gr
People & Politics

Ο Ράμα θέλει την Φουρέιρα για τη «φιέστα» στο Γαλάτσι – Όλο το παρασκήνιο

Τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα φέρεται ότι έχει προσεγγίσει η αλβανική κυβέρνηση προκειμένου με συμμετάσχει στην κυριακάτικη εκδήλωση του Έντι Ράμα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου.

Η Φουρέιρα κατάγεται από το Φιέρι και διατηρεί καλές σχέσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους της χώρας της.

Οι συναυλίες της στην Αλβανία είναι πάντα sold out και θεωρείται η κυριότερη σύγχρονη τραγουδίστρια. Συνεπώς η παρουσία της θα παίξει κύριο ρόλο για τη συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση.

Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλβανός πρωθυπουργός έρχεται στις 12 Μαΐου στην Αθήνα για προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών στη γείτονα, το 2025, με τον τόπο όπου θα γινόταν η εκδήλωση να αποτελεί κυριολεκτικά μυστήριο.

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν η αλβανική πρεσβεία να έχει έρθει σε επαφή με το Christmas Theater, το οποίο και, όπως αναφέρθηκε, διαχειρίζεται ιδιώτης, προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί η εκδήλωση, ωστόσο με ενέργειες του δημάρχου Γαλατσίου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Big Mouth, Γιώργου Μαρκόπουλου, είχε «ανάψει» κόκκινο στο να γίνει εκεί η εκδήλωση, κατόπιν δικής του επικοινωνίας με την κυβέρνηση.

Την ομιλία στην Αθήνα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις στο Μιλάνο, στις 26 Μαΐου, στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου και στο Ντίσελντορφ στις 16 Ιουνίου. Η περιοδεία ονομάζεται «Περήφανοι για την Αλβανία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη Ράμα επιλέχθηκε στην ημερομηνία της συμπλήρωσης ενός έτους από τη σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη, υποψήφιου τότε δημάρχου Χειμάρρας, ένα γεγονός που αποτέλεσε αιτία οι σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας να μπουν στον «πάγο», εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Αθήνα.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού

News Room A

Λατινοπούλου: Η ιστορία της “ωραίας Θεσσαλονικιάς” από την πολιτική μέχρι το μασχάλη- gate

News Room A

Μαρία Σάκκαρη: “Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη” (video)

News Room A