magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

“Απίστευτη απάτη από συνεργάτη της Cosmote – Διαβάστε τι μου έκαναν” [photos]

Αγαπητό Tromaktiko,
Θα ήθελα να καταγγείλω έναν συνεργάτη της Cosmote που…
με δόλιο τρόπο προσπαθεί να κάνει συνδέσεις προφασιζόμενος μεγάλες προσφορές.


Το Σάββατο 05/12/2015 με πήραν τηλέφωνο στο κινητό μου (έχω what’s up) από τον αριθμό 2311802400 λέγοντας μου ότι είναι από την cosmote και έχουν μια προσφορά για το καρτοκινητό. Η προσφορά που μου πρότειναν ήταν καρτοσυμβόλαιο με 1500 λεπτά προς Cosmote, 80 λεπτά προς τα υπόλοιπα δίκτυα και 5€ κάρτα κάθε μήνα να την χρησιμοποιώ όπως εγώ θέλω και όλα αυτά μόνο με 21,5€ το μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ στο πρόγραμμα Καρτοσυμβόλαιο 26,5. Επιπλέον θα λάμβανα δώρο μια συσκευή Alcatel onetouch.

Επειδή η προσφορά ήταν δελεαστική δέχτηκα να κάνω το πρόγραμμα. Αφού έδωσα τα στοιχεία μου στην κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο για την προσφορά στην συνέχεια με πήρε τηλέφωνο ένας άλλος κύριος από τον αριθμό 2311802400 για επιβεβαίωση των στοιχείων μου. Αφού έγινε η επιβεβαίωση των στοιχείων μου και του προγράμματος όπως είπε και η κοπέλα νωρίτερα, μου είπε ότι Δευτέρα πρωί θα έρθει με την ACS το συμβόλαιο και η συσκευή. 

Χθες Δευτέρα 07/12/2015 ήρθε από την ACS το συμβόλαιο και η συσκευή, όμως πλήρωσα αντικαταβολή (!) στην εταιρεία κούριερ και τότε άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.
Επικοινώνησα με την Cosmote λέγοντας τους τι είχε συμβεί και με πληροφόρησαν ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά για το Καρτοσυμβόλαιο 26,5 στα 21,5€ αλλά η τιμή του είμαι στα 28€ πάγιο το μήνα τελική τιμή . Επιπλέον η συσκευή σε τέτοια συμβόλαια θα έπρεπε να ήταν δωρεάν και να μην πλήρωνα αντικαταβολή 20€ στην εταιρεία κουριερ ( Η τιμή της συσκευής στην σελίδα της Cosmote είναι στα 15,01€!). 

Αφού επικοινώνησα στα παραπάνω τηλέφωνα και απαίτησα να γίνει διακοπή, μου είπαν ότι από την στιγμή που πήρα στα χέρια μου το συμβόλαιο δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί, αλλά σε 4 μήνες να ζητήσω διακοπή λέγοντας μου ότι θα πληρώνω κανονικά όλους αυτούς τους μήνες. Για μία σύνδεση που δεν ζήτησα και ένα κινητό το οποίο το πλήρωσα και με το παραπάνω από την τσέπη μου!
Παραθέτω και φωτογραφίες με το συμβόλαιο και την απόδειξη του κινητού.
Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχετικές αναρτήσεις

Καλοκαιρινή αίσθηση, χρώμα και άνεση στη νέα συλλογή ANTHΕRIS

News Room A

Ιδρώνετε πολύ; Τι μπορείτε να κάνετε

News Room A

Η Διάσημη Σειρά Προϊόντων Μακιγιάζ Trinny London Είναι Εδώ Για Να Σας Συναρπάσει

News Room