magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Σε βάθος 8 μέτρων, το σπίτι έχει μυστικό υπόγειο καταφύγιο, κατάλοιπο του Ψυχρού Πολέμου, που πρ…Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Σε βάθος 8 μέτρων, το σπίτι έχει μυστικό υπόγειο καταφύγιο, κατάλοιπο του Ψυχρού Πολέμου, που προοριζόταν για επιβίωση από πυρηνική επίθεση της Σοβιετικής Ένωσης ενάντια στις ΗΠΑ.Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!Κάτω από το διώροφο σπίτι, υπάρχει πλήρως διακοσμημένο καταφύγιο 140 τ.μ.Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Υπάρχει ακόμα και τεχνητός κήπος με ψεύτικα δέντρα και ζωγραφισμένος ουρανός!Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Το σπίτι χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Girard Henderson το 1978. Ο Henderson ήταν πεπεισμένος ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, και έτσι υλοποίησε το όνειρό του για υπόγεια ζωή σε συνεργασία με την εταιρεία «Underground World Homes.”Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Το καταφύγιο διαθέτει ακόμα και μπάρμπεκιου!Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Εργονομική κουζίνα για να μαγειρεύετε, όσο από πάνω ο κόσμος καταστρέφεται!Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Αν το σκεφτείτε, υπάρχουν και πλεονεκτήματα: δεν έχετε ενοχλητικούς γείτονες και δεν υπάρχουν έντομα!Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Το καταφύγιο διαθέτει σάουνα, τζακούζι, μπάρμπεκιου και φωτισμό που αλλάζει από ημέρα σε νύχτα. Εδώ δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τον καταθλιπτικό καιρό!Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

H Katy Perry πούλησε το παλάτι της στο Hollywood έναντι μυθικού ποσού

News Room

2 λάθη που κάνουμε πολύ συχνά στη διακόσμηση του σπιτιού μας

News Room A

20 Πολυτελή Αντικείμενα που Πρέπει να Αγοράσετε μόλις γίνεται Εκατομμυριούχοι για να Μεταμορφώσετε το Σπίτι σας σε Αληθινό Παλάτι!

News Room