magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νέα τάση και πού κάνουν πλαστική οι γυναίκες!

Θεωρείται το νέο trend και η νέα τάση ομορφιάς για το 2018, αφού πολλές celebrities έχουν περάσει ήδη από το τραπέζι του πλαστικού τους, δείχνοντας το δρόμο.

Από χαρμόσυνους ήχους και μελωδίες πλημμύρισε ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα (08/04/2018) το «Λιστόν» στην Κέρκυρα.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν μαζί με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, τη σύζυγό του Σβετλάνα και τον δήμαρχο της Μόσχας…
Ο οδηγός του φορτηγού βγήκε τελευταία στιγμή από το όχημα και γλίτωσε

Το δρόμο για το πώς θα γίνουν πιο ελκυστικές εκεί κάτω! Και δεν εννοούμε την πλαστική επέμβαση στα γεννητικά όργανα που θεωρείται πια… παρωχημένη, καθώς δαπανούν χιλιάδες ευρώ για να κάνουν πιο ωραίο τον… ομφαλό τους!

Η διαδικασία, στην οποία ο ομφαλός μεγαλώνει, μικραίνει ή γενικώς «σουλουπώνεται» λαμβάνοντας νέο σχήμα, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κοστίζει από 1.000 και 2.500 ευρώ.

Διασημότητες μάλιστα του Χόλιγουντ όπως η Kιμ Καρντάσιαν και η αδερφή της, Κλοέ, φέρονται να έχουν ήδη υποβληθεί στην πρωτοφανή αυτή χειρουργική επέμβαση.

Και πώς όχι, όταν η διόρθωση του ομφαλού είναι η τάση ομορφιάς του 2018, όπως ισχυρίζεται ο πλαστικός χειρουργός καθηγητής Μάθιου Σάλμαν στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Σύμφωνα με τον Βρετανό πλαστικό, στο πελατολόγιό του συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η Μπέλα Χαντίντ, η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον και η Κένταλ Τζένερ.

Όπως, δε, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», οι περισσότερες γυναίκες ζητούν από τον πλαστικό να τους κάνει πιο «πεταχτό» τον ομφαλό τους…

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 25 Ιαν, 2018 στις 9:20 πμ PST

 

Happy Birthday America ?? #ProudToBeAnAmerican

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις 4 Ιούλ, 2017 στις 12:44 μμ PDT

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!

News Room

Σε ποια ηλικία σταματά η περίοδος;

News Room

Άγχος πριν τον τοκετό: 21 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να χαλαρώσετε

News Room