magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!

Η σελίδα του Facebook «Sanctimommy» είναι μια ομάδα όπου οι μητέρες μοιράζονται παράξενα σχόλια που δέχονται οι μητέρες για θέματα μητρότητας. Πρόσφατα, ένα μέλος αποφάσισε να μοιραστεί μια ιδιωτική συζήτηση που είχε με την  φωτογράφο που αναλαμβάνει φωτογραφήσεις γέννας, καθώς η φωτογράφος ακύρωσε τη δουλειά, επειδή η μητέρα θα έκανε καισαρική τομή.«Αυτό δεν είναι γέννα, όπως και αν το προβάλλεις.»Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!Η απάντηση της φωτογράφου έγραφε: «Μια εγχείρηση δεν είναι γέννα, αγαπητή μου. Δε γεννάς. Κάνεις εγχείρηση για να βγάλεις το μωρό μέσα από τη κοιλιά σου. Αυτό δεν είναι γέννα, όπως και αν το προβάλλεις και δεν θέλω να παρίσταμαι εκεί και να το φωτογραφίζω. Αν αποφασίσεις να γεννήσεις φυσιολογικά, τότε θα το προγραμματίσουμε. Η μητρότητα είναι δύσκολη εργασία, και αν ήμουν στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πριν ξεκινήσω μια τέτοια δουλειά κάνοντας εκπτώσεις από τόσο νωρίς.»Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι μητέρες αντέδρασαν με θυμό:«Αυτό με εξοργίζει και δε μπορώ ούτε καν να κάνω κάποιο αστείο. Συγγνώμη κιόλας που εγώ και το μωρό μου δεν πεθάναμε, έπειτα από 18 ώρες τοκετού,» γράφει μια μητέρα.

 Ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να το σκεφτούν με μια άλλη λογική:«Μάλλον τα μωρά που γεννιούνται με καισαρική δεν έχουν ποτέ γενέθλια, μιας και ποτέ δεν γεννιούνται. Ευτυχισμένη Αφαίρεση! στα παιδιά μου, που προφανώς δεν τα αγαπώ αρκετά, επειδή δε τα γέννησα με φυσιολογικό τοκετό.» σχολίασε μια άλλη αγανακτισμένη μητέρα. Η γέννηση των παιδιών δεν είναι ανταγωνισμός, και με όποιον τρόπο και να γεννηθεί ένα μωρό, δεν είναι ποτέ εύκολο. Απλά ρωτήστε οποιαδήποτε μητέρα. Copyright: DistractifyΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί τα κουμπιά στα γυναικεία πουκάμισα είναι στην αριστερή πλευρά ενώ στα ανδρικά στη δεξιά;

News Room

20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!

News Room

3 μυστικά που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις στητό το στήθος σου με φυσικό τρόπο

News Room A