magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

«Μαμά, τις μέρες που θα απελπίζεσαι να διαβάζεις αυτό…»

Μαμά,

σε εσένα μιλάω… Ναι, τη γυναίκα που νιώθει ότι δεν τα κάνει όλα τέλεια. Που πολλές φορές νιώθει ενοχές… που νιώθει απελπισμένη… που νιώθει ότι κανείς δεν την καταλαβαίνει.

Το πρώτο ρωσικό καταμαράν που κινείται με ηλιακή ενέργεια την οποία του την διασφαλίζουν φωτοβολταϊκά πάνελ παρουσιάσθηκε σήμερα 11 Μαΐου…
Ο θανατηφόρος μύκητας που ευθύνεται για τον αφανισμό των αμφίβιων πληθυσμών σε όλο τον κόσμο μπορεί να προέρχεται από την…
Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στη Νέα Σμύρνη – 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του – Καθόταν για τρεις ημέρες δίπλα στο…

Άκουσέ με! ΕΣΥ γέννησες αυτά τα παιδιά! Ναι, εσύ!! Κανένας άλλος! Εσύ δίνεις τα πάντα σε αυτά τα παιδιά γιατί πολύ απλά ΕΣΕΝΑ χρειάζονται περισσότερο από τον καθένα.

Έχεις την ψυχή να τα αγαπάς ακόμη και στις πιο δύσκολες μέρες τους. Ναι, ναι καλά φαντάζεσαι… εκείνες τις μέρες που σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Μιλάω για εκείνες τις ημέρες, που σε εξοργίζουν τόσο που φτάνεις στο σημείο να ξεστομίσεις «ΣΚΑΣΜΟΣ» τόσο δυνατά που νομίζεις ότι σε άκουσε όλο το τετράγωνο. Δεν φταις! Ξέρουν ότι δεν φταις.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το νέο Barner Pop Up Store στην καρδιά της Αθήνας!

Newsroom E

Δοκίμασε 4 Διαφορετικά Μεγέθη Ρούχων για δει Ποιο είναι το Ιδανικό Μέγεθος γι΄αυτήν. Μόλις δείτε ΤΙ ανακάλυψε, θα Εξοργιστείτε!

News Room

10 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες

News Room