magdasnews.gr
People & Politics

Και η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον Φίλιππο Καμπούρη

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον Φίλιππο Καμπούρη θα είναι η Βάνα Μπάρμπα.

«Με την αγαπημένη και καλή μου φίλη Βάνα Μπάρμπα που στηρίζει και εκείνη με την σειρά της το ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ για Ρήξη και Ανατροπή στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο περίπου, η Βάνα Μπάρμπα εγκατέλειψε τη Νέα Δημοκρατία. Η Βάνα Μπάρμπα θα κατέβαινε υποψήφια με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα στις εθνικές εκλογές και για τον λόγο αυτόν, είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου φωτογραφήθηκε μαζί του.

Η ηθοποιός και άλλοτε φανατική ΠΑΣΟΚ, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στη Ρώμη, όπου είχε πάει για ιατρικούς λόγους, όπως είχε δηλώσει, κοινοποίησε την απόφασή της να μην είναι πλέον υποψήφια στις εθνικές εκλογές του 2023. Η Βάνα Μπάρμπα είχε δικαιολογήσει την αποχώρησή της, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό δεν επιθυμεί τη συμμετοχή της στις εκλογές.

«Εχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι, όπως όλοι οι Ελληνες, στην κάλπη και θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Όμως, εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση, στα όρια που μπορώ» είχε δηλώσει πέρυσι η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τζο Μπάιντεν: Viral η γραβάτα του Προέδρου των ΗΠΑ με τις ελληνικές σημαίες – Τι σχέση έχει με τον Τέρενς Κουίκ;

News Room A

Μητέρα Καραϊβάζ: “Δεν περνάει ο πόνος, όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα, μου το φάγανε το παιδί μου” (βίντεο)

News Room A

Θρήνος για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Κατέρρευσε η Άντζελα Γκερέκου στο μνημόσυνο

News Room A