magdasnews.gr
Για την υγεία μας

'Πόσες αποδείξεις θες;' Ιατρικό τεστ αποδεικνύει αν είσαι ερωτευμένος

 

 

 

Κάποιοι εκ των κορυφαίων νευρολόγων του πλανήτη αποφάσισαν να συνεργαστούν για να καταλήξουν σε ιατρική εξέταση που θα έχει ως στόχο να ανιχνεύσει την “πραγματική αγάπη”.

 

Θα είναι ανώδυνο και θα έχει ως στόχο τον εντοπισμό την παρουσίας πιθανών χημικών ουσιών "αγάπης" (πεπτίδια, στα οποία ανήκουν πολλές ορμόνες). Πώς; Μέσω μαγνητογράφου. Ενώ οι περισσότεροι θα κάνουν το τεστ για πλάκα, άλλοι θα το χρησιμοποιήσουν ώστε να αποφύγουν το γάμο με το λάθος άνθρωπο ή για να ανακαλύψουν αν οι σχέσεις τους… αξίζουν τον κόπο. Δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά ο Dr. Fred Nour, νευροεπιστήμονας από την California. "Στη θεωρία, αυτή η εξέταση μπορεί να παρέχει μια ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση "είμαι ερωτευμένος ή όχι;".

Αν δεν υπάρχουν τα στοιχεία που θα αναζητούμε στον εγκέφαλο, σε υψηλά επίπεδα τότε το άτομο που θα εξετάζεται θα γνωρίζει πως δεν ζει τον πραγματικό έρωτα, αφού επιστημονικά θα είναι αδύνατο να συμβαίνει αυτό. Θα είναι όλοι και σε θέση να μαθαίνουν αν το έτερον ήμισυ τους θέλει πραγματικά ή τους παντρεύεται γιατί έχει άλλα κίνητρα". Όσοι ενδιαφέρεστε, να σας πούμε πως πρέπει να κάνετε υπομονή έως το 2028, οπότε κατά τον Dr. Nour η εξέταση, που θα έχει ακρίβεια 97-99%, θα είναι έτοιμη και στη διάθεση του λαού.

 

Πηγή: news247.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άσθμα: Το μη επεμβατικό τεστ μπορεί να εντοπίσει εύκολα το άσθμα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας

News Room A

Προσωπικός γιατρός: Η κυβέρνηση δίνει νέα κίνητρα στο θεσμό – Πόσοι πολίτες και γιατροί είναι εγγεγραμμένοι

News Room M

Κατάθλιψη μετά το εγκεφαλικό: Η πλειονότητα των περιπτώσεων χωρίς θεραπεία

News Room A