magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Σε αυτό το ξεχωριστό «σπίτι» θα βιώσεις την απόλυτη «total live shopping experience»!

Αν σου αρέσει να ζεις έντονα την κάθε στιγμή, ακόμα και όταν πρόκειται για τις πιο απλές, καθημερινές σου συνήθειες, τότε σίγουρα αξίζει να μάθεις τα πάντα για τη νέα μας «ανακάλυψη».

Βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας -στη Λεωφόρο Κηφισίας 220, Χαλάνδρι- και το σίγουρο είναι πως αν κάνεις μια στάση εκεί, θα βιώσεις μια εμπειρία έντονη και «ζωντανή», δηλαδή, μια «total live experience»!

Πρόκειται για μια τάση που το τελευταίο διάστημα κάνει «θραύση» στο εξωτερικό και τα καλά νέα είναι πως ήρθε -επιτέλους- και στην πόλη μας για να δώσει μια άλλη διάσταση στην έννοια του shopping.

Πού ζήσαμε αυτή την «total live experience»; Σε ένα ξεχωριστό «σπίτι» που βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα (ναι, σε κατάστημα) στο Χαλάνδρι!

Σε αυτό το ξεχωριστό «σπίτι» θα βιώσεις την απόλυτη «total live shopping experience»!

Ο λόγος για το Miele Home, το κατάστημα προϊόντων Miele που πρέπει να επισκεφτείς αν θέλεις να βιώσεις μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών. Γιατί; Διότι εκεί, σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, θα δεις, θα αγγίξεις και θα «ζήσεις» τις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές που χρειάζεσαι και θέλεις να «τσεκάρεις».

Ναι, στο Miele Home θα νιώσεις… σαν στο σπίτι σου αφού θα έχεις τη δυνατότητα να θέσεις σε λειτουργία και σε πραγματικές συνθήκες τις συσκευές που θέλεις προκειμένου να βρεις εκείνες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σου. Με λίγα λόγια, θα βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα κατάστημα με την πιο «home» διάθεση και φυσικά, θα βρεις εύκολα τα προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σου γούστο και εξυπηρετούν απόλυτα τα δικά σου θέλω.

Σε αυτό το ξεχωριστό «σπίτι» θα βιώσεις την απόλυτη «total live shopping experience»!

Το καλύτερο στοιχείο, βέβαια, το κρατήσαμε για το τέλος διότι αφού «ζήσεις» το ξεχωριστό αυτό σπίτι και χρησιμοποιήσεις τις συσκευές του, θα καθίσεις με την παρέα σου σε μια υπέροχη τραπεζαρία για να πιεις τον καφέ σου, να απολαύσεις μερικά γλυκίσματα και να ξεκουραστείς. Στο Miele Home, μάλιστα, πραγματοποιούνται συχνά πολλά special events, ενώ κάποια Σάββατα ετοιμάζονται στην κουζίνα του τα πιο νόστιμα brunch από chef που δημιουργούν στις συσκευές της Miele!

Αν θέλεις, λοιπόν, να αποτελούν από εδώ και στο εξής οι αγορές σου μια «total live experience», την επόμενη φορά που θα βρεθείς στη Λεωφόρο Κηφισίας, μην παραλείψεις να το επισκεφτείς και φυσικά, να ακολουθήσεις τις σελίδες του στο Facebook και το Instagram για να μαθαίνεις πρώτη τα πάντα για τις ξεχωριστές εκδηλώσεις που διοργανώνει!

Σε αυτό το ξεχωριστό «σπίτι» θα βιώσεις την απόλυτη «total live shopping experience»!

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Roche Bobois Temptations Days: 10 Ημέρες Δελεαστικών Τιμών σε Όλες τις Νέες Συλλογές

News Room

Το διαμέρισμα στο Μοναστηράκι που θα σου αποδείξει ότι δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου

News Room

10 Μοντέρνα Πλακάκια που θα δώσουν Στυλ στην Κουζίνα σου!

News Room M