magdasnews.gr
People & Politics

Συγκινεί ο εγγονός του Παπανδρέου για την επέτειο θανάτου του πατέρα του

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν την Τετάρτη 8/5 από τον θάνατο του Θόδωρου Κατσανέβα και ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου και γιος του, Κωνσταντίνος, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τι είναι το πένθος; Πριν τρία χρόνια θα έλεγα ότι είναι το τελευταίο στάδιο του πόνου, το σημείο κατάρρευσης και απόλυτης θλίψης – εκεί που νιώθεις πως δεν πάει άλλο. Σήμερα θα πω σε όποιον έχασε αγαπημένο πρόσωπο, πως υπάρχει ομορφιά μέσα στον πόνο. Ότι μέσα από το πένθος σου δίνει ο άνθρωπός σου το τελευταίο του δώρο, τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσωπικότητάς σου. Γιατί μόνο μέσα από τον πόνο μπορείς να βρεις τον εαυτό σου. Ένα από τα παράδοξα της ζωής είναι ακριβώς αυτό – χωρίς πόνο, χωρίς δυσκολίες δεν υπάρχει ζωή» έγραψε.

«Η 8η Μαΐου είναι χαραγμένη μέσα μου ως η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου, όταν έχασα τον πατέρα μου. Είναι όμως παράλληλα η ημέρα που ξεκίνησα να ανακαλύπτω τις δυνάμεις μου. Εκεί βρίσκεις την ομορφιά κρυμμένη κάπου βαθιά, στο μαύρο συναίσθημα του πένθους. Ο δρόμος είναι μακρύς Θ.Κ.», πρόσθεσε ο Κώστας Κατσανέβας.

Σχετικές αναρτήσεις

Σε απόγνωση οι 1047 υπάλληλοι που στήριξαν την χώρα στην διάρκεια του Covid-19. Κανείς δεν απαντά στο τι θα απογίνουν!

News Room G

Μίκης Θεοδωράκης: Οι πέντε διαθήκες και το τεστ DNA που ζητά ο Νίκος Κουρής – Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια

News Room A

Στη ΜΕΘ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με πνευμονία – Τα νεότερα για την υγεία του

News Room A