magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Χάστε λίπος και μπείτε στο… παντελόνι σας

Πώς θα χάσεις τρία κιλά λίπους μέσα σε ένα μήνα 

Διάβασε παρακάτω μερικά tips για να τα καταφέρεις εύκολα και γρήγορα. Οι παρακάτω συμβουλές σε βοηθάνε να χάσεις τρία κιλά λίπους σε ένα μήνα που αντιστοιχούν σε ένα νούμερο παρακάτω στο αγαπημένο σας τζιν:

1. Για να αποτοξινώσεις αλλά και να ενυδατώσεις το σώμα σου να πίνεις αρκετή ποσότητα νερού… Φρόντισε να πίνεις ένα φλιτζάνι νερό πριν και μετά από κάθε σου γεύμα.

2. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό. Το πρωινό σου παρέχει ενέργεια και βοηθάει τον μεταβολισμό να λειτουργεί καλύτερα.

3. Για ενδιάμεσο προσθέστε στο διαιτολόγιό σας ένα χυμό από διάφορα φρούτα.  Οι χυμοί καθαρίζουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Επίσης προσφέρουν ενυδάτωση αλλά και λόγω των φυτικών ινών σου προσφέρουν γρήγορα το αίσθημα του κορεσμού. Έτσι μειώνεις τη θερμιδική σου πρόσληψη.

4. Το γεύμα σου πρέπει να ξεκινάει πρώτα με την κατανάλωσης της σαλάτας… Τα λαχανικά περιέχουν φυτικές ίνες, οι οποίες μειώνουν την απορρόφηση λίπους του λίπους.

5. Καταναλώνετε αποκλειστικά τρόφιμα ολικής αλέσεως (δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, ψωμί)… Αποφύγετε τις σάλτσες και προτιμήστε μουστάρδα, η οποία περιέχει σιναρόσπορο, ο οποίος συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι κόκκινες πιπεριές, το ταμπάσκο και τα μπαχαρικά.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σύγχρονες τεχνικές για την αντιμετώπιση της ουρολιθίασης

Newsroom E

Άνοια: Oι 7 συνήθειες που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο στους διαβητικούς

News Room A

Κορωνοϊός: Έτσι θα καταλάβετε αν έχετε κολλήσει τη μετάλλαξη Όμικρον ή τη μετάλλαξη Δέλτα

News Room A