magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Χωρίς Την Αντηλιακή Μας Δεν Πάμε Πουθενά!

Ήρθε η ώρα της αντηλιακής προαστασίας; Όλοι ξέρουμε ότι κανονικά πια χειμώνα καλακαίρι η αντηλιακή πρέπει να είναι η αγαπημένη μας καθημερινότητα. Στα χέρια μας έπεσε όμως για άλλη μια φορά η Aloe Sunscreen. Η συγκεκριμένη προσφέρει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσµατος ενώ ενυδατώνει την επιδερµίδα κλειδώνοντας την υγρασία χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητες της αλόης 

Απολαύστε την παραλία χωρίς να αφήνετε τις επιβλαβείς ακτίνες να βλάψουν το δέρµα σας. Είτε ετοιµάζεστε να ανεβείτε στην σανίδα του surf είτε για µια µέρα στο πάρκο το Aloe Sunscreen θα προστατέψει εσάς και την οικογένειά σας. Με την Aloe Sunscreen, µπορείτε να πάτε όπου λάµπει ο ήλιος χάρη στην προστασία SPF 30 ευρέος φάσµατος που προστατεύει το δέρµα σας από τις ακτίνες UVA και UVB. Οι ακτίνες UVA αποτελούν το 95% της ακτινοβολίας που φτάνει στη Γη. 

Αυτές οι ακτίνες διεισδύουν βαθιά στο δέρµα και παίζουν σηµαντικό ρόλο στη γήρανση και τον σχηµατισµό ρυτίδων. Οι ακτίνες UVB είναι πιο επιβλαβείς για τα εξωτερικά στρώµατα του δέρµατος και προκαλούν ερυθρότητα και ηλιακό έγκαυµα. Οι επιπτώσεις αυτών των ακτινών είναι ακόµη πιο επιβλαβείς όταν ενισχύονται από το µεγάλο υψόµετρο, τις αντανακλαστικές επιφάνειες, το χιόνι και τον πάγο, σε ορισµένες περιπτώσεις διπλασιάζοντας την έκθεση. Το Aloe Sunscreen διαθέτει ένα πρωτοποριακό µείγµα που περιλαµβάνει φυσικό οξείδιο ψευδαργύρου (όχι σε µορφή νανοµεγέθους) µε προηγµένη τεχνολογία επικάλυψης. 

Εφαρµόζεται εύκολα, προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον ήλιο και αφήνει το δέρµα καθαρό χωρίς να το να αισθάνεστε λιπαρό ή να αφήνει πίσω λευκά σηµεία. Αλλά δεν είναι µόνο η προηγµένη τεχνολογία που κάνει το Aloe Sunscreen ένα τόσο δυνατό προϊόν. Η αγνή αλόη βέρα από τις φυτείες µας θρέφει το δέρµα, κλειδώνει την υγρασία και καταπραΰνει. Μόνο τα εσωτερικά φύλλα αλόης υψηλής ποιότητας χρησιµοποιούνται για την προστασία του δέρµατός σας. 

Η σύνθεσή της είναι αναβαθμισμένη ακόµη περισσότερο µε τη βιταµίνη Ε, η οποία καταπολεµά τις επιπτώσεις από τις ελεύθερες ρίζες, µαλακώνει και διεισδύει βαθύτερα για µεγαλύτερη ενυδάτωση. Το Aloe Sunscreen είναι ανθεκτικό στο νερό για 80 λεπτά. Αποκτήστε την πλήρη προστατευτική δράση εφαρµόζοντας γενναιόδωρα και τακτικά όταν βγαίνετε στον ήλιο. Είτε ανεβαίνετε ψηλά προς µια βουνοκορφή είτε απολαµβάνετε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, είστε σίγουροι ότι µπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο µε σιγουριά γνωρίζοντας ότι η δύναµη του Aloe Sunscreen προστατεύει ολόκληρη την οικόγενεια.

Μην διστάσετε να την αποκτήσετε πατώντας ΕΔΩ!

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαίνουμε σε xmas mood με το πιο γιορτινό outfit που φόρεσε η Blake Lively

News Room A

12 Σκέψεις που περνάνε από το μυαλό κάθε γυναίκας όταν ξυρίζει τα πόδια της… (και που ποτέ δεν θα παραδεχτεί!)

News Room

Μην μεγαλώσεις …μετανιώνοντας!

News Room