magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!

Ποια είναι τα μυστικά των Κινέζων γυναικών που διαφέρουν από τα δικά μας, που τους επιτρέπει να διατηρήσουν τη νεότητα και την ομορφιά; Μοιραζόμαστε μαζί σας τις παρατηρήσεις μας.12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!

  • Η καθημερινή ρουτίνα στη Κίνα θεωρείται ιεροτελεστία. Στη Κίνα σηκώνονται νωρίς, πέφτουν νωρίς για ύπνο και θα προσπαθήσουν να κοιμηθούν το μεσημέρι μετά το γεύμα. Όλοι στην Κίνα τρώνε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο ίδιο χρονικό διάστημα. Όταν κανονίζουν κάποιο ραντεβού, δεν ορίζουν ακριβή ώρα, αλλά λένε «μετά το γεύμα».
  • Όσον αφορά το θέμα της διατροφής, κάθε Κινέζα γνωρίζει ποια προϊόντα είναι «ευεργετικά για τις γυναίκες», και σε ποια χρονική στιγμή του έτους. Τροφές «ωφέλιμες για τις γυναίκες», συνήθως προσφέρουν οφέλη στην ομορφιά και τη γονιμότητα. Τέτοιες τροφές είναι το τζίντζερ, το μαύρο σουσάμι και η χοχόμπα (jojoba). Για ζάχαρη προτιμούν την ανεπεξέργαστη μαύρη (όχι καστανή).
  • Οι Κινέζες δεν αγαπούν τη σοκολάτα ή τα γλυκά. Ως σνακ στη Κίνα προτιμούν κάτι αλμυρό ή πικάντικο. Σε γενικές γραμμές, τρώνε πολλά λαχανικά, διάφορα χόρτα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση μιας λεπτής σιλουέτας.
  • Οι Κινέζες αγαπούν να βγάζουν selfie και μετά να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε κινέζικη συσκευή διαθέτει φίλτρο, το οποίο διορθώνει αυτόματα όλες τις ατέλειες, εξισορροπώντας τον τόνο του δέρματος, μεγαλώνει και σκουραίνει τα μάτια. Και αυτό, παρεμπιπτόντως, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες της Ασίας είναι γνωστές για την ελκυστικότητά τους.

12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!12 Μυστικά Νεότητας που βοηθάνε τις Γυναίκες από την Ασία να δείχνουν Μικρότερες. Το 9 είναι Χρυσός!Και τέλος: Οι Κινέζες διευκολύνονται από το γεγονός ότι αισθάνονται ελκυστικές και θηλυκές. Κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των ανδρών, καθώς συμπεριφέρονται προς αυτές με ευγένεια και μεγάλο σεβασμό.Copyright: AdmeΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αλά Μέριλιν Μονρόε -Η σπάνια αφίσα και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της αξέχαστης σταρ [εικόνα]

News Room

Το DIY Της Εβδομάδας | Πώς Θα Φτιάξεις Μόνη Σου Μία Μάσκα Χειλιών Με Βάση Το Μέλι

News Room

Ο ΟΙΚΟΣ TOD’S ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ DI BAG ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Newsroom E