magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αλά Μέριλιν Μονρόε -Η σπάνια αφίσα και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της αξέχαστης σταρ [εικόνα]

Η αξεπέραστη Αλίκη Βουγιουκλάκη ανήκει σίγουρα στους μύθους του ελληνικού σινεμά, με τις ταινίες της να θεωρούνται διαχρονικές.

Οταν μιλάμε για μύθους του ελληνικού σινεμά, σίγουρα το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι από τα πρώτα που μας έρχεται στο μυαλό. Μάλιστα, λόγω της πληθωρικής προσωπικότητά της, πολλοί ήταν εκείνοι που την παρομοίαζαν με μια άλλη εμβληματική ξανθιά ηθοποιό του παγκόσμιου στερεώματος, τη μοναδική Μέριλιν Μονρόε.

Στον λογαριασμό @alikivougiouklakiofficial στο Instagram, όπου ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παπαμιχαήλ, δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της μητέρα του, είδαμε μια σπάνια αφίσα, στην οποία η Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται αλά Μέριλιν Μονρόε. «Η Αλίκη αλά Μέριλιν Μονρόε σε μια υπέροχη αφίσα, την οποία οι θαυμαστές της είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν στο θέατρο “Αλίκη” από την παράσταση “Το γλυκό πουλί της νιότης”, που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 1990-91» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη σπάνια αφίσα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλά Μέριλιν Μονρόε στο Bovary.gr.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές αναρτήσεις

A $1495 Flamingo Dress: The Pink Bird Is Dominating Fashion

News Room

Η Beautycal παρουσιάζει τη θεραπεία Nutri Vita C, με αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας φορά

Newsroom

Τον θες απεγνωσμένα; Πώς να του στείλεις μήνυμα χωρίς να σε περάσει για απελπισμένη!

News Room