magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!

2. Κάντε μια βαθιά χωρίστρα και μια πλεξούδα, για να φαίνεται ότι έχετε ξυρισμένα τα πλάγια.3. Με τη βοήθεια μια …1. Χτένισμα για βρεγμένα μαλλιά: Μόλις βγήκατε από το μπάνιο και τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα; Φτιάξτε μια πλεξούδα στο πλάι και γυρίστε την σε κότσο.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!2. Κάντε μια βαθιά χωρίστρα και μια πλεξούδα, για να φαίνεται ότι έχετε ξυρισμένα τα πλάγια.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!3. Με τη βοήθεια μια κάλτσας φτιάξτε έναν γεμάτο κότσο.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!4. Έχετε κοντά και σπαστά μαλλιά; Πιάστε με όμορφα τσιμπιδάκια σε τριγωνικό σχήμα.Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!5. Φτιάξτε μια εύκολη μοϊκάνα με τρία λαστιχάκια.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!6. Αν σας αρέσουν οι κότσοι, τότε φτιάξτε τρεις μικρότερους σε κοντινή απόσταση.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!7. Κάντε τα ελαφρώς κατσαρά, αν έχετε κοντά μαλλιά.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!8. Φτιάξτε μία vintage εμφάνιση με μπούκλες και ένα όμορφο αξεσουάρ για τα μαλλιά.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!9. Φτιάξτε μια όμορφη και πρωτότυπη πλεξούδα. Δείτε εδώ πως να την κάνετε.

17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!10. Τυλίξτε τις άκρες του κότσου γύρω του.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!11. Στολίστε μια πλεξούδα με όμορφα τσιμπιδάκια.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!12. Φτιάξτε από δύο πλάγιες πλεξούδες μια κορώνα για το κεφάλι σας.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!13. Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες με τη βοήθεια ρολό.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!14. Φτιάξτε δύο αλογοουρές και ενώστε τις σε μία, για να φαίνεται πιο μακριά.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!15. Για φυσικά, κοντά μαλλιά, φορέστε μία στέκα μαλλιών.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!16. Κάντε αυτό το γυριστό χτένισμα, και στερεώστε τα μαλλιά σας με τσιμπιδάκια.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!17. Αν έχετε πολλές πλεξούδες, τονίστε τις με αξεσουάρ και μαζέψτε τις μπροστινές πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού.17 Εντυπωσιακά Χτενίσματα που Μπορείς να κάνεις ΜΟΝΗ σου μέσα σε 5 λεπτά και καμία Κομμώτρια ποτέ Δεν θα σου Αποκαλύψει!Copyright: BuzzFeedΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

10 Εύκολοι Τρόποι να δώσετε Όγκο ακόμα και στα ΠΙΟ λεπτά Μαλλιά. Ειδικά ο 8ος θα σας λύσει τα Χέρια!

News Room

Την απάτησε ο άντρας της επειδή ήταν παχουλή τώρα όμως το μετανιώνει

News Room

Το μακιγιάζ που έχει ξετρελάνει τους άντρες είναι αυτό και μπορείς να το πετύχεις μέσα σε 3′ μόλις λεπτα! Μάθε πώς

News Room