magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!

2. Μικροσκοπικά αυτοκόλλητα για να αποφεύγετε την τριβή των παπουτσιών με τα πόδια.3. Λεπτές σόλες από τζελ για τα πολύ ψηλά παπούτσια σας.4. Φούστιαν για να ανακουφιστείτε από τους κάλους – ακόμη και όταν φοράτε τα πιο άβολα παπούτσια σας.
23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!2. Μικροσκοπικά αυτοκόλλητα για να αποφεύγετε την τριβή των παπουτσιών με τα πόδια.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!3. Λεπτές σόλες από τζελ για τα πολύ ψηλά παπούτσια σας.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!4. Φούστιαν για να ανακουφιστείτε από τους κάλους – ακόμη και όταν φοράτε τα πιο άβολα παπούτσια σας.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!5. Αντιολισθητικά αυτοκόλλητα για τους πάτους των παπουτσιών σας.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!6. Εργαλείο ανοίγματος παπουτσιών, για να μην σας χτυπάνε πια.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!7. Αυτοκόλλητα για να μην γλιστράνε οι φτέρνες.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!8. Αυτοκόλλητα για την καμάρα του ποδιού.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!9. Ειδικό σπρέι που αποτρέπει τους ερεθισμούς και τους κάλους.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!10. Πρόσθετα που αποτρέπουν την κούραση, στηρίζουν την πελματιαία περιτονία και αγκαλιάζουν τις ευαίσθητες φτέρνες.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!11. Μαξιλαράκι από τζελ για το κότσι.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!12. Πάτος που ισιώνει τα δάχτυλα του ποδιού, για να μην στριμώχνονται στα ψηλοτάκουνα.

23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!13. Μαξιλαράκια για τις μπότες, για να μην τρίβονται πάνω στα πόδια σας.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!14. Πάτοι-μαξιλαράκια με αφρολέξ μνήμης που απορροφά τους κραδασμούς.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!15. Αυτοκόλλητα για ίσια δάχτυλα.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!16. Προστατευτικό για το μικρό δαχτυλάκι.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!17. Προστατευτικά τακουνιών για να περπατάτε με άνεση στο γρασίδι ή πάνω σε πετραδάκια.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!18. Αντιολισθητικά αυτοκόλλητα για τις σόλες των ψηλοτάκουνων παπουτσιών.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!19. Μαξιλαράκια που ανακουφίζουν από την πίεση.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!20. Αυτοκόλλητα διπλής όψης που κολλάνε στην κυριολεξία το πόδι στο παπούτσι.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!21. Διακριτικά μαξιλαράκια για την καμάρα του ποδιού.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!22. Σπρέι για το άνοιγμα των παπουτσιών.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!23. Ιατρικοί πάτοι που αγκαλιάζουν το πέλμα και σταθεροποιούν το βήμα.23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!Θα ξεπεράσετε στην στιγμή τον πόνο που προκαλούν τα ψηλοτάκουνα!23 Πανέξυπνα Κόλπα που θα Κάνουν το Περπάτημα με τις Ψηλοτάκουνες Γόβες σας Πολύ πιο Άνετο!Copyright: buzzfeed.comΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η δυσμηνόρροια: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους πόνους περιόδου

News Room

12 Σπαστικές Συνήθειες που έχουν οι Γυναίκες και Εκνευρίζουν τους Άντρες. Την 7η δεν την Αντέχουν με Τίποτα!

News Room

Πέντε λόγοι που οι σπουδές στο εξωτερικό θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας

News Room