magdasnews.gr
Ζωή

Συγκίνηση στην ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ του Make A Wish» – Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών

Make A Wish

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και εκπλήξεων πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) την Τρίτη 12 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο οργανισμός συνέχισε να γεμίζει αυτό που παιδιά και γονείς αναφέρουν ως «κενό» όπως ανέφερε και η πρόεδρος του οργανισμού, Υβέτ Κοσμετάτου: το κενό της παιδικότητας, της καθημερινής επικοινωνίας, της μοναξιάς που επιφέρει μία σοβαρή ασθένεια.

Το 2023 εκπληρώθηκαν 316 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Make A Wish
Φαίη Σκορδά
Make A Wish
Μάρκος Σεφερλής, Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Κορινθίου, Ελένη Τσολάκη
Make A Wish
Πέτρος Ιακωβίδης, Josephine

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε η Γεωργία Αβασκαντήρα, εθελόντρια και φίλη του οργανισμού, με τη Φωτεινή, ένα ταλαντούχο παιδί ευχής προ 5ετίας, ενώ φέτος και για πρώτη φορά επί σκηνής εκπληρώθηκε η ευχή της Αργυρούς που ονειρεύεται να σταθεί στα πόδια της και να χορέψει και της Όλγας που απέκτησε ένα πιάνο και επιθυμούσε να παίξει στο Μέγαρο Μουσικής μπροστά σε κοινό.

Ο Μάριος έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και δύναμης μέσα από μία μοναδική συνέντευξη στην αγαπημένη πρέσβειρα του οργανισμού, Φαίη Σκορδά, και ο Λυμπέρης, παιδί ευχής και εθελοντής πιανίστας του Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, συνόδευσε με τη μουσική του, τόσο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο και την υπέροχη και πανέμορφη Όλγα!

Make A Wish
Μαρία Ηλιάκη, Κωνσταντίνος Δέδες
Make A Wish
Ντορέτα Παπαδημητρίου, Ναταλία Δραγούμη
Make A Wish
Κώστας Μαρτάκης

1500 συμμετέχοντες απέτισαν φόρο τιμής στα παιδιά που χάθηκαν, ενώ οι γονείς τους ήταν εκεί υποστηρίζοντας το έργο του οργανισμού.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με πλήθος επωνύμων #WishMaker να δίνουν το παρόν και την αγάπη τους στα παιδιά ευχής που βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Make A Wish
Γιώργος Μασούρας
Make A Wish
Εθελόντριες στο Make A Wish

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Σχετικές αναρτήσεις

Η BOSS επιστρέφει στους αγώνες HAHNENKAMΜ ως επίσημος συνεργάτης και αποκαλύπτει τηνς εμπειρίας της wearable τεχνολογίας “MAGIC MOMENT”

News Room G

Το Black Friday 2023 πλησιάζει, ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία στα Public!

News Room M

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμμένα Βούρλα

News Room M