magdasnews.gr
People & Politics

Άγριος καβγάς Πολάκη – Καρανίκα για την Ακρίτα: Δείτε τον διάλογό τους περί μισογυνισμού στο Facebook

Έντονος διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Καρανίκα, με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι που προκάλεσε την αντίδραση τόσο της συζύγου του πρωθυπουργού όσο και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, είχε εξαρχής κρατήσει -μέσω Facebook- ξεκάθαρη στάση για το θέμα, εξαπολύοντας «καρφιά» κατά της Έλενας Ακρίτα, ενώ από την άλλη ο Παύλος Πολάκης με δική του ανάρτηση τάχθηκε στο πλευρό της, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Με την Έλενα Ακρίτα βέβαια».

Αφορμή για την κόντρα μεταξύ των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, τη Δευτέρα, με την οποία είχε «καρφώσει» την Έλενα Ακρίτα, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική».

Κάτω από την ανάρτηση σχολίασε ο Παύλος Πολάκης «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!», έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Νίκο Καρανίκα να απαντά παραθέτοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη, που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα, αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης δεν σταμάτησε εκεί και το πήγε ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας: «Αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό, τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα, για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Ο Νίκος Καρανίκας, τέλος, του έγραψε: «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Είναι οι άνθρωποι της εξαπλώσεως, αυτό είναι χαρακτηριστικό του Ισλάμ

News Room A

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας»

News Room A

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το νέο σπίτι του στο Κολωνάκι – Τον υποδέχθηκε ο… Ευαγγελάτος! (βίντεο)

Newsroom