magdasnews.gr
Της…tv

Δεν θα πιστέψετε τα νούμερα που έκανε ο Καρβέλας στο Mega

Δεν θα πιστέψετε τα νούμερα που έκανε ο Καρβέλας στο Mega

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του γνωστού σύνθετη μουσικού και συγγραφέα Νίκου Καρβέλα στο Mega και τη Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», αποτέλεσε το νούμερο ένα θέμα κουβέντας σε όλες τηλεοπτικές εκπομπές σήμερα.

Πόσοι τηλεθεατές όμως παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκπομπή;  Όπως θα δείτε και από τα νούμερα τηλεθέασης, εξαιρετικά λίγοι. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή έκανε τηλεθέαση 7,6% και 9,9% στο γενικό.

Συμπέρασμα;

Ο κόσμος είναι αδιάφορος για τον Καρβέλα και κυρίως για όσα πιστεύει και για τον τρόπο που τα εκφράζει. Λίγο η αγένεια, η πρόκληση, η αλαζονεία, η ασέβεια στον συνομιλητή, όλα αυτά και πολλά άλλα, απωθούν τον τηλεθεατή.

Η Νίκη Λυμπεράκη, είναι μία δημοσιογράφος καταξιωμένη, σοβαρή, με σημαντική πορεία στην δημοσιογραφία, με κύρος και σεβασμό στον τηλεθεατή.

Αν παρακολουθήσει κανείς όλες τις εκπομπές της «Μεγάλης Εικόνας» στο Mega θα διαπιστώσει εύκολα πως και η επιλογή των προσώπων και η σκηνοθεσία, αλλά και ο τρόπος που κάνει την συνέντευξη η ίδια η δημοσιογράφος, αποτελούν υπόδειγμα επαγγελματισμού.

Δυστυχώς αυτή η εκπομπή εξαιτίας και μόνο του καλεσμένου, δεν κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σχετικές αναρτήσεις

Η ιστορία για το φονικό στα Κύθηρα που αποτελεί την έμπνευση της σειράς «17 Κλωστές» της COSMOTE TV

News Room G

Νικόλας Βαφειάδης: Από τον πρώτο πόλεμο στον Κόλπο έχω καλύψει συνολικά 18 πολέμους

News Room M

Famagusta: Η συγκλονιστική πρεμιέρα έγινε το πρώτο trend στο Twitter

News Room G