magdasnews.gr
Της…tv

Απίστευτο ξεκατίνιασμα Χρήστου Βολικάκου & Τριανταφυλλου. Δείτε τι έγινε

Ο Χρήστος Βολικάκης ανταπάντησε στον Τριαντάφυλλο με μια ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής 29/1, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τα “καρφιά” που δέχτηκε από τον τραγουδιστή σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο ποδηλάτης είχε αναφερθεί στον τραγουδιστή. Ο Βολικάκης απάντησε μέσω Story στο προφίλ του στο Instagram, όπου εξέφρασε τη δική του άποψη και αντικρούσε τα σχόλια που δέχτηκε.

«Ολυμπιονίκη όταν μάθεις τι πρόσφορά μου έχει κάνει η παραγωγή για να μπω δεν θα ξαναπιάσεις ποδήλατο ποτέ, θα πηγαίνεις μόνο με με πατίνι. Φιλάκια ρουφηχτά. Έπρεπε να μείνεις να αποδείξεις την μυθοπλασία σου αλλά την έκανες. Με ποδήλατο μπορείς να κάνεις τεράστια καριέρα, με σίριαλ όλοι θα τα βλέπουμε».

Η απάντηση του Χρήστου Βολικάκη

Ο Χρήστος Βολικάκης λοιπόν, αντάλλαξε με τον Τριαντάφυλλο μηνύματα τα οποία λίγο αργότερα τα δημοσίευσε: “Βρες κανεναν άλλον να ασχοληθείς, είσαι για γέλια φίλε” και στην συνέχεια φαίνονται τα μηνύματα.

«Έχω κάποιες αξίες – αρχές – ιδανικά στην ζωή μου και δεν αλλάζουν. Φυσικά η υγεία και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ’ όλα. Ο κόσμος βλέπει ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Να έχεις υγείας» είπε ο Χρήστος Βολικάκης στο μήνυμά του.

«Έπρεπε να μείνεις, εγώ δεν ήθελα να φύγεις, έπρεπε να μείνεις. Τέλος πάντων επίσης υγεία και όλα καλά» απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε εδώ την δημοσίευση:

Σχετικές αναρτήσεις

Επίθεση Κατερίνας Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα:Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, λίγος! – Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη

News Room G

«I Am: Celine Dion»: Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη για την υγεία της που δίνει η Σελίν Ντιόν

News Room G

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

News Room G