magdasnews.gr
Της…tv

Δεν θα πιστεύεται ποιος ανέλαβε την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

To τραγικό γεγονός αποσυντόνισε την εκπομπή νωρίς το πρωί με την είδηση του θανάτου του πατέρα της Φαίης Σκορδά.

Οι συνεργάτες της έσπευσαν να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου να στηρίξουν και να ενισχύσουν την  εκπομπή, σήμερα που το έχει ανάγκη περισσότερο απο ποτέ. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής σήμερα στον ΣΚΑΙ, και πριν μπει στη ροή των θεμάτων, ανακοίνωσε επίσημα και με βαθιά στεναχώρηση τον θάνατο του πατέρα της Φαίης Σκορδά.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντάρα για το θάνατο του μπαμπά της Σκορδά

«Γειά σας καλημέρα. Όπως βλέπετε η καρέκλα της Φαίη είναι κενή γιατί βιώνει μια δύσκολη στιγμή. Έχει χάσει τον πατέρα της. Για εμάς όλους είναι δύσκολο γιατί πρέπει να κάνουμε fays χωρίς την Φαίη. Μηχανικά θα γίνει μια εκπομπή. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της. Θα προσπαθήσουμε να γίνει μια εκπομπή με την ροή της», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη

Τα συλλυπητήρια της θέλησε να στείλει μέσα από το Πρωινό Σουσού στο OPEN, η Ελένη Τσολάκη. Όπως ανέφερε όταν βγήκαν σε διαφημίσεις, είδαν το εν λόγω ρεπορτάζ και κάλεσαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Με το που πήγαμε σε διαφημίσεις ενημερωθήκαμε για μια είδηση που είναι πραγματικά συγκλονιστική.. για μια είδηση που δεν έχω λόγια. Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή πολύ ξαφνικά μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολες ώρες είναι αυτές οι οποίες από εδώ και πέρα έχει μπροστά της και εκείνη και η οικογένεια της. Είναι πραγματικά μια είδηση συγκλονιστική γιατί ήταν ένας νέος άνθρωπος που δεν ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάτι τόσο σοβαρό για να ξέρει η οικογένεια ότι περνάνε μια δύσκολη περίοδο. Ήταν μια ξαφνική και αναπάντεχη είδηση. Να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας την βαθιά μας στήριξη και την δύναμη που ευχόμαστε να έχει αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Σχετικές αναρτήσεις

Τα οργισμένα tweet των Ελλήνων τηλεθεατών για το ντοκιμαντέρ του Netflix «Alexander: The Making of a God»

News Room G

Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή – Τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

News Room G

Γιώργος Αρμένης: Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, με κορόιδευαν γιατί δεν είχα πατέρα

News Room M