magdasnews.gr
News

Αποκάλυψη της εισαγγελέα κατά της Πισπιρίγκου:Το παιδί νοσηλευόταν και αυτή είχε το μυαλό της στον Δασκαλάκη

Η εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου κατακεραύνωσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, συνεχίζοντας την αγόρευσή της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι ενέργειες της κατηγορούμενης δεν εμφάνισαν ποτέ το πανικό μιας μάνας, αλλά μιας γυναίκας που είχε διαφορές με το σύζυγό της, υποστήριξε η εισαγγελέας.

Κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της, επισήμανε τη σχέση της κατηγορούμενης με το παιδί της, υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειές της δεν έδειξαν ποτέ μια μάνα σε πανικό. Ανέφερε ότι το μέλημα της φαινόταν να είναι η σχέση του συζύγου της με τον Δασκαλάκη, ενώ το παιδί νοσηλευόταν. Επίσης, επεσήμανε την προσπάθειά της να επηρεάσει το παιδί κατά του πατέρα του.

Σχετικά με την ανακοπή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, η εισαγγελέας επέκρινε τη στάση της κατηγορούμενης, υποστηρίζοντας ότι δεν φώναξε ή δεν έδειξε πανικό, παρά το σοβαρό κατάσταση του παιδιού. Ανέφερε επίσης την “ηρωική προσπάθεια” του γιατρού και κατηγόρησε όσους τον κατηγόρησαν για τη συνέχιση των προσπαθειών.

Η εισαγγελέας έκανε λόγο για την επίμονη παρακολούθηση των κοινωνικών μέσων και των διαφορών της κατηγορούμενης με το σύζυγό της, ενώ το παιδί νοσηλευόταν. Καταλήγοντας, επισήμανε ότι η συμπεριφορά της κατηγορούμενης έθεσε το παιδί σε δύσκολη θέση, καθώς το έβαλε να απαντήσει για τη σχέση του με τον πατέρα του και το μαγνητοφώνησε.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθησαν ανήλικοι που διακινούσαν μέσω Instagram φωτογραφίες συμμαθητριών τους στο Ηράκλειο

News Room

Ιωάννινα: «Φώναζε βοήθεια, είναι σε σοκ» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του

Newsroom

Πώς έγινε η παράσυρση γιαγιάς, μάνας και παιδιών στην Πειραιώς – Εμπλοκή και δεύτερου αυτοκινήτου εξετάζουν οι Αρχές

News Room M