magdasnews.gr
Ταξίδια

Aυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο και τα νούμερα σίγουρα ζαλίζουν

Το Icon of the Seas της Royal Caribbean International είναι ένα πλοίο-μαμούθ μήκους 365 μέτρων και βάρους 250.800 τόνους. Το χαρακτηρίζουν «τερατούργημα» και δεν έχουν άδικο. 

Πρόκειται για το “Icon of the Seas”, ένα κρουαζιερόπλοιο που περιγράφεται ως “φουτουριστικό” και μοιάζει με διαστημόπλοιο στο νερό. Με μήκος 365 μέτρα και βάρος 250.800 τόνων, είναι πέντε φορές βαρύτερο από τον θρυλικό Τιτανικό.

Παρά τον τίτλο του “μεγαλύτερου κρουαζιεροπλοίου στον κόσμο”, αυτή τη στιγμή ο επίσημος τίτλος ανήκει στο “Wonder of the Seas” της Royal Caribbean International. Το “Wonder of the Seas” ξεκίνησε τα ταξίδια του πέρυσι και έχει μήκος 362 μέτρα.

Το “Icon of the Seas” κατασκευάστηκε σε ναυπηγείο στη Φινλανδία, με τον πρώτο κύκλο δοκιμών στη θάλασσα να πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου.

Το πλοίο χωράει περίπου 5.610 επιβάτες και 2.350 μέλη πληρώματος σε 20 καταστρώματα και διαθέτει 28 διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων. Περιλαμβάνει επίσης 7 πισίνες, 9 υδρομασάζ, γήπεδο γκολφ, τοίχο αναρρίχησης, καφέ, μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια και το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στη θάλασσα με την ψηλότερη νεροτσουλήθρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galea Travel (@galea_travel)

 

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 1.851 δολάρια για ένα εσωτερικό δωμάτιο σε κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων από το Μαϊάμι στη δυτική Καραϊβική τον Σεπτέμβριο του 2024. Αντίστοιχα, η πιο ακριβή σουίτα με θέα στον ωκεανό στην ίδια κρουαζιέρα κοστίζει 10.864 δολάρια τον Μάρτιο.

Σχετικές αναρτήσεις

Οι καλύτερες εφαρμογές για ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ευρώπη

Newsroom

Πού θα κλείσουμε για Πάσχα τελευταία στιγμή – 16 ιδέες για εκδρομή

Newsroom

Τρείς από τις πιο ασφαλείς παραλίες της Ευρώπης, βρίσκονται στην Ελλάδα

News Room A