magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Δυναμική παρουσία της mat fashion στη Λετονία.

Σε ένα από τα σημαντικότερα πολυκαταστήματα της Λετονίας, το Elkor Plaza, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία η mat fashion τα τελευταία χρόνια.

Πριν λίγες ημέρες, ένα ανεπανάληπτο event με διεθνή αέρα διοργανώθηκε στο εμπορικό κέντρο Elkor Plaza στη Ρίγα της Λετονίας, με σκοπό τον εορτασμό της αλλαγής της εταιρικής εικόνας της mat fashion παγκοσμίως. Μουσική, cocktails και τραγούδι πλαισίωσαν μοναδικά την ξεχωριστή παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής της mat fashion.

Το παρόν έδωσαν mat fashionistas και δημοσιογράφοι από τη Λετονία αλλά και από άλλες γειτονικές χώρες όπως η Λιθουανία.

Η mat fashion αποτελεί το μοναδικό ελληνικό fashion brand ανάμεσα σε κορυφαία διεθνή σήματα, παρουσιάζοντας ξεχωριστά statement pieces, που αναδεικνύουν εκείνα τα χαρακτηριστικά, που κάνουν μία γυναικεία προσωπικότητα μοναδική.

Παράλληλα η Λετονία αποτελεί μία πολύ σημαντική αγορά για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στις χώρες της Βαλτικής τόσο με φυσικά καταστήματα όσο και online.

Η mat fashion επιβεβαιώνει ακόμη μία φορά πως η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα και με υπερηφάνεια ταξιδεύει την ελληνική μόδα ανά τον κόσμο, αποτελώντας έτσι έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, με σταθερή παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες.

Σχετικές αναρτήσεις

Πες αντίο στις ραγάδες με αυτούς τους 3 φυσικούς τρόπους

News Room

Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο GOFAS άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για τους λάτρεις των ρολογιών και των κοσμημάτων

News Room A

Πρόωρα προειδοποιητικά σημάδια του καρκίνου του μαστού που οι γυναίκες δεν παίρνουμε στα σοβαρά!

News Room