magdasnews.gr
Night life

Δύο μουσικά events από 12 ευρώ για την Παρασκευή

Η Παρασκευή είναι η ιδανική ημέρα για χαλαρώσεις με φίλους και οικογένεια. Και εκτός από το σπίτι, υπάρχουν ένα σωρό δραστηριότητες όπως μουσικά events.

Λεωνίδας Μπαλάφας στο Block 33

Ανήσυχος και με ελεύθερο πνεύμα ο Λεωνίδας Μπαλάφας, πάντα μαζί με την πολυμήχανη μπάντα του, έρχεται στο Βlock 33 στην Θεσσαλονίκη για μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή στις 26 Απριλίου.

Ο ιδιαίτερος τραγουδοποιός και οι μουσικοί του υπόσχονται ένα πρόγραμμα έξω καρδιά, μακριά από τα κλισέ και τα δεδομένα. Η rock παντρεύεται με την παράδοση, το λαϊκό και το ρεμπέτικό και η reggae συναντά την jazz μέσα από πειραματισμούς και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Όθωνας Μεταξάς στη Σφίγγα

Έχοντας στις αποσκευές του το «Εσπερινό φως», που έγραψε για τον ίδιο ο Κ. Βήτα, ο Όθωνας Μεταξάς θα πει τραγούδια που ξυπνάνε όλη την γκάμα των συναισθημάτων μας.

Ρεμπέτικα, παραδοσιακά, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μικρούτσικος, Κουγιουμτζής, Άκης Πάνου, Έλβις Πρίσλεϊ και άλλοι πολλοί συνθέτουν το περιεχόμενο των εμφανίσεων του.

Μαζί με έξι δεξιοτέχνες μουσικούς και τον εξαιρετικό Γιάννη Μπελώνη στις ενορχηστρώσεις, θα χαρούμε και θα συγκινηθούμε με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της καρδιάς μας.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Ο διάσημος Nobu έρχεται στην Αθήνα και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων στο Matsuhisa Athens.

Newsroom E

O Sting επιστρέφει στο Ηρώδειο για μια καθηλωτική συναυλία!

Newsroom

Crystal – Λευτέρης Κιντάτος Πρεμιέρα: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

News Room M