magdasnews.gr
News

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Λονδίνο εν μέσω σκληρής εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ

κασσελακησ

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασελάκης, όπου σήμερα το βράδυ θα δώσει ομιλία στο London School of Economics με θέμα «Η σύγχρονη Αριστερά για μια προοδευτική διακυβέρνηση».

Χθες, συναντήθηκε με μέλη του κόμματός του σε παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία. Κατά τη διάρκεια αυτής, ασκήθηκε κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως τα χειριστήρια του ατυχήματος στους Τεμπούς, οι υποκλοπές, οι αποδοχές των εργαζομένων, το σύστημα υγείας, η δημόσια παιδεία και το κράτος δικαίου. Τόνισε ότι οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν αν θα είναι ραγιάδες ή Ευρωπαίοι πολίτες, προσθέτοντας πως δεν πρόκειται για ένα κεφάλαιο που πρέπει να κόψουν αλλά για ένα τέρας που πρέπει να καταπολεμήσουν. Αργότερα, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα του ΣΥΡΙΖΑ Βρετανίας.

Σήμερα, ο Κασελάκης έχει ένα πυκνό πρόγραμμα. Αρχικά, έχει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με επενδυτές και επιχειρηματίες. Αργότερα, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα, ενώ το απόγευμα θα δώσει την ομιλία του στο London School of Economics.

Σχετικές αναρτήσεις

Νέο ιστορικό υψηλό στις νέες αιτήσεις τον Ιανουάριο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

News Room G

Συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με σωματεία εργαζομένων στα ΕΑΣ

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν πρόκειται να στηρίξουμε διευθετήσεις οικονομικών συμφερόντων»

News Room G