magdasnews.gr
People & Politics

Φωτεινό παράδειγμα υποψηφίου στις Ευρωεκλογές ο Γιώργος Μουρούτης

Φωτεινό παράδειγμα υποψηφίου στις Ευρωεκλογές ο Γιώργος Μουρούτης

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα είναι ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για έναν άξιο υποψήφιο για τις Ευρωεκλογές αξιόπιστο, δραστήριο, ενημερωμένο, ανοιχτόμυαλο και επικοινωνιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες, έχει ιδέες για τη βελτίωση της Ευρώπης, υποστηρίζει τη διαφάνεια και την ανοικτή διακυβέρνηση, και είναι προσηλωμένος στις αξίες της δημοκρατίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mouroutis (@gmouroutis)

To βιογραφικό του Γιώργου Μουρούτη

Ο Γιώργος Μουρούτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, κατάγεται από τη Γορτυνία Αρκαδίας και είναι εκδότης και δημοσιογράφος.

Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE, καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications, που μεταξύ άλλων κατέχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, του Μπρους Σπρίνγσκτιν, του αείμνηστου Μάθιου Πέρι, ενώ έχει εκδώσει τη βιογραφία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και της εμβληματικής δικαστού Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ.

Έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως στη McCann Erickson και τη BBDO. Ως επικοινωνιολόγος κατά την περίοδο αυτή, είχε την ευθύνη της επικοινωνιακής στρατηγικής εταιρειών και οργανισμών, όπως του Ομίλου ΟΤΕ/COSMOTE, της Pfizer, της Microsoft, της Coca Cola, της ΝΟΚΙΑ κ.α.. Αντίστοιχα έχει εργαστεί και στον χώρο των media, ως συνιδρυτής και υπεύθυνος ανάπτυξης του Liberal.gr και ως στέλεχος επικοινωνίας των Τεχνικών Εκδόσεων και του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ.

Το 2009, ανέλαβε την ευθύνη της επικοινωνίας του Υπουργείου Πολιτισμού και ορίστηκε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και στο Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως εκπρόσωπος του ελληνικού Δημοσίου.

Την περίοδο 2009-2012 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου και του αν. Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια (2012-2015) ορίστηκε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία, Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν. Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι κάτοχος Diploma στο Digital Marketing από το Alba και παράλληλα μεταπτυχιακός φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου, του IAB (Interactive Advertising Bureau), καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Ιστορικού Συλλόγου «Οι φίλοι του Αγίου Όρους».

Σχετικές αναρτήσεις

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Χώρισαν; Οι φήμες και η απάντηση που δεν αφήνει περιθώρια

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης

News Room A

Αυτός είναι ο σκύλος που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός και τριγυρνάει στο Μαξίμου

News Room M