magdasnews.gr
People & Politics

Γιατί υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές πλήρωσε διάσημο δημοσκόπο και… απογοητεύτηκε

Γιατί υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές πλήρωσε διάσημο δημοσκόπο και... απογοητεύτηκε

Όλο και θα πληθαίνουν οι δημοσκοπήσεις όσο θα φτάνουμε πιο κοντά στις ευρωεκλογές, με το ενδιαφέρον των πολιτικών για τα αποτελέσματα των ερευνών να γίνεται ακόμη πιο ζωηρό.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να δει τον αντίκτυπο της υποψηφιότητάς του, πλήρωσε διάσημο δημοσκόπο να διενεργήσει για λογαριασμό του μια έρευνα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα που εισέπραξε δεν ήταν και τόσο καλό ούτε για τον ίδιο ούτε και για το ΠΑΣΟΚ.

Ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής ερχόταν τρίτος στη δημοσκόπηση, όπως και το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Διότι η συγκεκριμένη έρευνα είχε μέσα και το ερώτημα της πρόθεσης ψήφου για τα κόμματα, η οποία έδινε πρώτη τη ΝΔ, κοντά στο 35%, δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ, στο 13%, και τρίτο το ΠΑΣΟΚ, στο 11,8%.

«Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πλήρωσε διάσημο δημοσκόπο να διενεργήσει για λογαριασμό του μια έρευνα και το αποτέλεσμα που εισέπραξε δεν ήταν και τόσο καλό ούτε για τον ίδιο ούτε και για το ΠΑΣΟΚ. Ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής ερχόταν τρίτος στη δημοσκόπηση, όπως και το ΠΑΣΟΚ του προέδρου Ανδρουλάκη. Διότι η συγκεκριμένη έρευνα είχε μέσα και το ερώτημα της πρόθεσης ψήφου για τα κόμματα. Με πρώτη τη ΝΔ, κοντά στο 35%, δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ, στο 13%, και τρίτο το ΠΑΣΟΚ, στο 11,8%» γράφει χαρακτηριστικά η στήλη.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Στάθης Αγγελόπουλος πάλεψε με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ και παραμένει δύσπιστος με το εμβόλιο (video)

News Room A

Στις 13:00 ξεκινούν οι εμβολιασμοί – Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Τσιόδρας και Μητροπολίτης Ναυπάκτου οι πρώτοι

News Room A

Γιώργος Λιάγκας: Θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές;

Newsroom