magdasnews.gr
People & Politics

Γιώργος Λιάγκας: Θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές;

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος πριν από μερικές μέρες είχε διαψεύσει τις φήμες αυτές στον αέρα του «Πρωινού», σήμερα όμως ένιωσε την ανάγκη να κάνει το ίδιο, εξαπολύοντας αυτή τη φορά δριμεία επίθεση σε όσους προσπάθησαν, όπως είπε, να φτιάξουν σενάρια με το όνομά του.

Ο ίδιος περιέγραψε ότι εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει «μια παραφιλολογία που δεν την έχω υποκινήσει εγώ, σε κάθε περίπτωση», όπως τόνισε, λέγοντας πως «με πήραν χθες τηλέφωνο όσοι δεν με είχαν πάρει ποτέ στη ζωή μου».

«Το είπα μια φορά, τελείωσε» ξεκαθάρισε ο κ. Λιάγκας και συνέχισε λέγοντας πως «και δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα πολιτικά παιχνιδάκια από που διακινούνται».

«Τώρα θα το γυρίσουν ανάποδα, ότι εγώ ήθελα, ο ΣΥΡΙΖΑ με έκοψε» πρόσθεσε, ενώ «μην αγχώνεστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφοι, δεν κατεβαίνω. Δεν σας τρώω τη θεσούλα. Μην αγχώνεστε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σας τρώω τις θεσούλες σας. Θα τα βγάλετε τα λεφτουδάκια σας», σχολίασε με φόντο τα δημοσιεύματα.

Ψυχραιμία συνέστησε ο γνωστός παρουσιαστής και προς την πλευρά της ΝΔ, σημειώνοντας πως «δεν είμαι το αντίπαλο δέος του Αυτιά, όπως με παίρνατε χθες και μου λέγατε».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Πίνατ και ένα κοριτσάκι «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο συνέδριο της ΝΔ – Το απρόοπτο με τον Χατζηδάκη

Newsroom

Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσελέντη: Πέθανε η μητέρα του

News Room A

Και ο Γιάννης Δημαράς στο κόμμα Τράγκα -Υπέγραψαν διακήρυξη συνεργασίας

News Room A