magdasnews.gr
Ταξίδια

Hôtel Plaza Athénée – Ένα διαμάντι στο κέντρο του Παρισιού, με δυνατό παρόν και λαμπρή ιστορία.

Ο γνωστός PR manager, Γιώργος Ντάβλας, επισκέφθηκε το Παρίσι για επαγγελματικούς σκοπούς και απόλαυσε την άριστη φιλοξενία του εμβληματικού ξενοδοχείου Hôtel Plaza Athénée. Η μακροχρόνια συνεργασία και οι φιλικοί δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί κάνουν την κάθε συνάντηση μοναδική.

Τα πιάτα μεγάλου γαστρονομικού ενδιαφέροντος με επίκεντρο το μεγαλείο της Γαλλικής μαγειρικής τέχνης, το μπαρ, το εξαιρετικό κελάρι αλλά και η ονειρική διακόσμηση του ξενοδοχείου δημιούργησαν το ιδανικό κλίμα φιλοξενίας, αποπνέοντας μια άκρως Παριζιάνικη ατμόσφαιρα.

Λίγα βήματα από τις χθες του Σηκουάνα και τον Πύργο του Άιφελ, ανάμεσα στους πιο ιστορικούς οίκους μόδας της λεωφόρου Montaigne και με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας που έχουν διαμορφώσει την ταυτότητά του, το Hôtel Plaza Athénée, είναι ένα πραγματικό διαμάντι! Φέτος το Hôtel Plaza Athénée γιορτάζει την 110η επέτειό του. Με το μότο «Μια φορά και έναν καιρό, το παλάτι του αύριο», γιορτάζει το δυνατό παρόν και την λαμπρή ιστορία ενός Παριζιάνικου παλατιού, εξαιρετικής κληρονομιάς.

Σχετικές αναρτήσεις

Belvedere Hotel Mykonos: Γιορτάζει τα 20 χρόνια του Matsuhisa Mykonos εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή τέχνης και premium διασκέδασης.

Newsroom E

Άνδρος: 5+1 λόγοι που είναι στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Newsroom

Οι Αυστριακοί «ψηφίζουν» Ελλάδα το καλοκαίρι 2024 – Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Newsroom