magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ανακάλυψε τα summer trends των γυναικείων υποδημάτων για μοναδικές εμφανίσεις!

Το καλοκαίρι αποτελεί μια περίοδο που μας προκαλεί να πειραματιστούμε με το στυλ μας και να ανανεωθούμε. Η άνεση, η θηλυκότητα, η ποιότητα και τα μοναδικά design είναι τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν τις καλοκαιρινές προτάσεις της Wonders Shoes.

Όσο απλή και αν είναι μία εμφάνισή μας, ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια μπορεί πραγματικά να την μεταμορφώσει. Ανάμεσα σε διάφορες επιλογές, τα φλατ πέδιλα σε κλασσικά χρώματα όπως μαύρο, με λαμπερές λεπτομέρειες θα δώσουν άλλη διάσταση στο look σου, ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου τζιν σορτς, παντελόνες, φορέματα και φούστες κάθε μήκους.

Μια ακόμα must have επιλογή, για πιο επίσημες εμφανίσεις είναι δερμάτινα πέδιλα σε αγαπημένες παστέλ αποχρώσεις και τακούνι, που θα αναδείξουν κάθε outfit και θα σου προφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι για ξεχωρίζεις κάθε στιγμή της ημέρας. Και μην ξεχνάς να ολοκληρώσεις και να τελειοποιήσεις το καλοκαιρινό σου οutfit, με το πιο must γυναικείο αξεσουάρ, την τσάντα.

Παστέλ, μεταλλικές ή ουδέτερες αποχρώσεις με μοναδικές λεπτομέρειες θα δώσουν την τελευταία πινελιά κομψότητας στην εμφάνιση σου!

Η δημιουργικότητα της Wonders Shoes έφερε στο προσκήνιο μια statement συλλογή με υφάσματα υψηλής ποιότητας και λεπτομέρεια στον σχεδιασμό.

Η συνταγή στη Wonders Shoes παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, οπότε και ιδρύθηκε ο αγαπημένος οίκος υποδηματοποιίας, έως σήμερα και περιλαμβάνει ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία κι έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και το καλοραμμένο φινίρισμα των παπουτσιών είναι αυτός ο συνδυασμός που τραβάει το μάτι, ενώ είναι κατάλληλος για πολλές περιστάσεις και ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Τη stylish συλλογή Wonders Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα επώνυμα καταστήματα υποδημάτων και ηλεκτρονικά στο www.wonders.com για περισσότερη μόδ

Σχετικές αναρτήσεις

H Τόνια Σωτηροπούλου με κομψή εμφάνιση στη καρδιά του Λονδίνου!

News Room A

Εκπληκτικές εικόνες από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

News Room M

Αν δοκιμάσεις αυτούς τους κοιλιακούς, δε θα ξανακάνεις ΠΟΤΕ ροκανίσματα

News Room