magdasnews.gr
Ζωή

Η ABB δίνει το “παρών” στο Βιομηχανικό Συνέδριο του ΣΕΒ.

ΑΒΒ

Ο κ. Joris Cocquyt, Global Head of Sales IEC LV Motors Division της ABB, μετά από ειδική πρόσκληση των διοργανωτών, θα είναι ένας από τους ομιλητές στο Βιομηχανικό Συνέδριο του ΣΕΒ που θα πραγματοποιηθεί 9 Οκτωβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αιθ. «Αλεξάνδρα Τριάντη»).

Το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Σχέδιο και Τομές για το μέλλον των δυνατοτήτων μας» (#SEV4Growth) και στο συνέδριο θα τεθούν τα κρίσιμα ζητήματα για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας.

 Ο κ. Cocquyt, ένα στέλεχος με περισσότερα από 15 χρόνια προϋπηρεσίας στον τομέα κινητήρων και αυτοματισμού της εταιρείας, θα είναι μεταξύ των ομιλητών στο 1ο session με θέμα «Από την παγκοσμιοποίηση στη στρατηγική αυτονομία: Ποια είναι η θέση της ΕΕ και της Ελλάδας στο παγκόσμιο επενδυτικό και βιομηχανικό περιβάλλον», το οποίο είναι προγραμματισμένο από 11:40 ως 12:45.

 Η ΑΒΒ είναι τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του βιομηχανικού αυτοματισμού, καθιστώντας δυνατό ένα πιο βιώσιμο και αποδοτικότερο από πλευράς πόρων μέλλον. Οι λύσεις της εταιρείας συνδέουν την τεχνογνωσία της επιστήμης της μηχανικής με τα λογισμικά για τη βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο κατασκευάζουμε, μετακινούμαστε, τροφοδοτούμε και λειτουργούμε. Βασιζόμενοι σε περισσότερα από 130 χρόνια αριστείας, οι περίπου 105.000 εργαζόμενοι της ΑΒΒ δεσμεύονται να προωθήσουν καινοτομίες που επιταχύνουν τον βιομηχανικό μετασχηματισμό.

Σχετικές αναρτήσεις

Mehmet Haberal: Ο γιατρός από την Τουρκία που έγινε δεκτός στην Ακαδημία Αθηνών

Newsroom

Eurovision 2024: Viral Βρετανός TikToker – Προσπαθεί να τραγουδήσει το «Ζάρι» της Σάττι και τον αποθεώνουν

Newsroom

Αναφιώτικα: Βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας που μεταφέρουν νοητά στις Κυκλάδες

News Room G