magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η HUBLOT αγαπά το καλοκαίρι και μας το δείχνει με το νέο “Big Bang Unico Sky Blue”.

Η κορυφαία κατασκευάστρια ρολογιών HUBLOT με έδρα την Ελβετία, συνώνυμο της πολυτελούς ωρολογοποιίας, παρουσίασε το Big Bang Unico Sky Blue. Το μοντέλο συνδυάζει τα τρία κλασσικά στοιχεία της HUBLOT, το εμβληματικό μοντέλο Big Bang, την κατασκευή Unico και το κεραμικό, ως βασικό υλικό της ελβετικής ωρολογοποιίας.

Το πιο δημοφιλές χρώμα στον κόσμο, το μπλε, συμβολίζει νέους ορίζοντες, πυροδοτεί την επιθυμία για ταξίδια και εμπνέει νέους δρόμους για εξερεύνηση. Το καντράν με την φωτεινή και διαχρονική σχεδίαση του μοιάζει σαν καλοκαιρινός ουρανός χωρίς σύννεφα. Οι έξι εμβληματικές βίδες της μάρκας ξεχωρίζουν στο μπλε της στεφάνης, η οποία είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο και σατινέ φινιρισμένο κεραμικό. Η κίνηση κατασκευής Unico ακολουθεί απαλά το πέρασμα του χρόνου.

Απαράμιλλη άνεση, υψηλής τεχνολογίας υλικό που προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του δέρματος, ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό στην οξείδωση και τις γρατζουνιές. Η νέα καλοκαιρινή έκδοση του Big Bang Unico έρχεται με λουράκι Velcro με αθλητικό κούμπωμα, καθώς και με την εμβληματική του έκδοση από φυσικό καουτσούκ με επένδυση και αγκράφα από τιτάνιο. Το Big Bang Unico Sky Blue, 42 mm, θα γίνει ο τέλειος σύντροφος για όλες τις καλοκαιρινές σας δραστηριότητες.

Η HUBLOT στην Ελλάδα συνεργάζεται αποκλειστικά με το κοσμηματοπωλείο GOFAS έχοντας δημιουργήσει μια δυναμική και ισχυρή εμπορική σχέση. Η περιορισμένη έκδοση των μόλις 200 τεμαχίων του νέου και άκρως καλοκαιρινού Big Bang Unico Sky Blue είναι διαθέσιμη στις 3 HUBLOT Boutique που φιλοξενούνται από την οικογένεια GOFAS, στο Σύνταγμα, στην Μύκονο και την Σαντορίνη.

ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Σταδίου 3, Τ.Κ. 10562 | T. +30 210 3317 540
ΜΥΚΟΝΟΣ | Ματογιάννη 43, Μύκονος, Τ.Κ 84600 | Τ. +30 228 9024521
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | Μαρινάτου Σπύρου & Υπαπαντής, Τ.Κ. 84700 | +30 228 6023300

Σχετικές αναρτήσεις

19 Περίεργα πράγματα που κάνεις μόνο με την κολλητή σου και οι υπόλοιποι άνθρωποι τα βρίσκουν άκρως αηδιαστικά

News Room

15 Καταπληκτικές Φωτογραφίες που αποτυπώνουν το Θαύμα της Γέννησης σε όλο του το Μεγαλείο!

News Room

Το στιλάτο και άνετο παπούτσι που ταιριάζει με όλα και είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες που έρχονται

News Room