magdasnews.gr
People & Politics

Η Ιβάνκα Τραμπ “έπαθε Ντόναλντ” και μιλάει για αυθαίρετα lockdown

Η Ιβάνκα Τραμπ "έπαθε Ντόναλντ" και μιλάει για αυθαίρετα lockdown

Λίγο πριν ο πατέρας της αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, η Ιβάνκα Τραμπ βαδίζει στα χνάρια του, για να κερδίσει μία έστω καλή κριτική από τους υποστηρικτές του. Η ίδια πρόσφατα σχολίασε τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, δηλώνοντας ότι δεν βασίζονται σε επιστημονικές απόψεις.

Ακόμα και οι θέσεις της για το lockdown θυμίζουν απόλυτα την αμφιλεγόμενη ρητορική Τραμπ, ο οποίος επικρίθηκε από μεγάλη μερίδα του αμερικανικού λαού για ολιγωρία ως προς τη λήψη έγκαιρων αποφάσεων για την αναχαίτιση της διασποράς του φονικού ιού.

Όπως είναι φυσικό, δέχθηκε βροχή επικριτικών σχολίων, με το tweet της να ολοκληρώνει την “αλλαγή” της στις απόχεις της. Συγκεκριμένα, το πρόσφατο tweet της, ανέφερε ότι το καθεστώς των lockdown, στο οποίο έχουν καταφύγει κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, δεν βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι πρόκειται για αυθαίρετους κανόνες που επιβάλλονται από ανάλγητους πολιτικούς και καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές. Mάλιστα, υπογράμμισε ότι είναι λάθος οι μικρές επιχειρήσεις να παλεύουν τόσο σκληρά για να κρατήσουν το αμερικανικό όνειρο ζωντανό.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ματίνα Παγώνη προειδοποιεί: “Θα ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα την ημέρα – Τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να τα διαχειριστούν”

News Room A

Η ΠΟΕΔΗΝ θα κινηθεί νομικά για τον “φυσιολογικό ορό” που επικαλείται ο Παντελής Θαλασσινός

News Room A

Ραφαέλα Καρά: Έφυγε από τη ζωή το κορίτσι που έμαθε στις γυναίκες ότι η απόλαυση δεν είναι αμαρτία

News Room A