magdasnews.gr
People & Politics

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών δεν ξέχασαν τον Αντώνη Καρυώτη

Ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης πληρωμάτων ιδιωτικών & επαγγελματικών θαλαμηγών Cpt. Βαλλης Γεώργιος προχώρησε σε μια ουσιαστική κίνηση  οικονομικής ενίσχυσης της Οικογένειας του  αδικοχαμένου στο τραγικό δυστύχημα του Blue Horizon Αντώνη Καρυώτη μέσω μιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχειο London.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί, μια σημαντική βοήθεια και ενέργεια για την οικογένεια του που το έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές ενώ απονεμήθηκε και μια τιμητική πλακέτα εις μνήμη του εκλιπόντος που παρέλαβε και ανέλαβε να παραδώσει ο εκρόσωπος δικηγόρος της οικογένειας .


«Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που σε τέτοια τραγικά ναυτικά συμβάντα δεν πρέπει να μένουν μόνοι τους .Είναι μια κίνηση και μια ενέργεια να δίχνει το δυνατό παρών.Ότι όλοι οι Έλληνες ναυτικοί δεν είναι το ίδιο.»

Οι αξιωματικοί και τα πληρώματα είναι εκείνοι που διασφαλίζουν την ομαλή έκβαση του ταξιδιού των επιβαινόντων, τους εγγυώνται την άνεση  καθώς και τις υπηρεσίες τους όπου τους ζητηθεί και χρειαστεί και είναι αυτοί που δίνουν το χέρι να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους , τα άτομα με ειδικές ανάγκες , τα μικρά παιδιά δίνοντας αγάπη μια αγκαλιά και πολύτιμη βοήθεια να αισθανθούν ασφαλής και άνετοι στο ταξίδι τους οι επιβάτες.

Ακολούθησε η βράβευση του Υφυπουργού Ναυτιλίας Χάρη Θεοχαρη για την έμπρακτη στήριξη του στο χώρο και στα πληρώματα των σκαφών καθώς και διάλογος για το φλέγον ζήτημα που αφορά τον κλάδο.

Τέλος ακολούθησε ένας ανοιχτός διάλογος του προεδρείου με όλα τα μέλη της ένωσης για επίλυση προβλημάτων και μελλοντικές δράσεις της ένωσης .

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Viral ο Κασσελάκης: Τραγουδάει το «Απολύομαι» μαζί με τον DJ – Δίπλα του ο Τάιλερ

Newsroom

Νέο “χτύπημα” από τον Στέφανο Τσιτσιπά: “Δεν βλέπω το λόγο κάποιος στην ηλικία μου να κάνει το εμβόλιο”

News Room A

Ο Μπιλ Γκέιτς “ξαναχτυπά” με νέο βιβλίο για… τις μελλοντικές πανδημίες

News Room M