magdasnews.gr
People & Politics

Η πολιτεύτρια της ΝΔ Λατινοπούλου στηρίζει Μπογδάνο και το twitter κάνει party – Δείτε τι γράφουν κάτω από την ανάρτησή της

Η πολιτεύτρια της ΝΔ Λατινοπούλου στηρίζει Μπογδάνο και το twitter κάνει party - Δείτε τι γράφουν κάτω από την ανάρτησή της

Έναν σύμμαχο φαίνεται πως βρήκε εντός Νέας Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Και δεν είναι άλλη από την πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία πριν από λίγους μήνες μήνες είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με ένα βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για το «πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών».

Σήμερα με ανάρτηση της στο twitter η κυρία Λατινοπούλου γράφει ότι, “Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό.
Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι.#Μπογδανος”

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν πάρα πολλά με κάποια από αυτά να αναφέρουν: “Φυσιολογικό είναι, μην ανησυχείς. Κι ο Χίτλερ αν ζούσε, μια “φοβικότητα” με τους Εβραίους θα την είχε. Δε θα μιλούσε άνετα για φούρνους κτλ. Μόνο σε πηγαδάκια με τους κολλητούς του.”

Δείτε την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τζέφρι Πάιατ αποχαιρετά την Ελλάδα: «Θα μας λείψει το ελληνικό καλοκαίρι»

News Room A

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στέλνει εξώδικο στην εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, Documento

News Room A

Γιώργος Ρασσιάς: Θρήνος για τον θάνατο του βετεράνου αθλητή χειροπάλης

News Room A