magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Η βίλα που έμεναν στην Ibiza ξεπερνάει κάθε όνειρο

Στις αρχές του μήνα, η Meghan κι ο Harry επισκέφτηκαν την Ibiza αμέσως μετά τα γενέθλια της Δούκισσας και τα γιόρτασαν οικογενειακώς στο πανέμορφο νησί. Εκεί, όπως φανταζόμασταν άλλωστε, έκαναν ιδιαίτερα πολυτελείς διακοπές, γεγονός λογικό, αν αναλογιστείς ότι πρόκειται για τα δύο πιο πολυσυζητημένα, αυτήν τη στιγμή, μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό που δε γνωρίζαμε, όμως, είναι το μέρος στο οποίο έμειναν και, μόλις αυτό αποκαλύφθηκε, συνειδητοποιήσαμε ότι η επιλογή τους ήταν κάτι πέρα από ονειρεμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, ο Δούκας κι η Δούκισσα του Sussex επέλεξαν για τη διαμονή τους μία πολυτελή βίλα στο Vista Alegre.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Brand new site! www.vistaalegreibiza.com Visit us for more!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vista Alegre Ibiza (@vistaalegreibiza) στις

Το συγκεκριμένο σημείο προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα για αυτόν που θα το επιλέξει, ενώ, μαζί με αυτή παίρνει και μία εκπληκτική θέα στη θάλασσα, με ιδιωτική παραλία, πισίνα και οικιακούς βοηθούς. Στον ίδιο χώρο υπάρχει σεφ και σερβιτόρος για να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Just sit back and let us do the work! Hit the link in our Bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vista Alegre Ibiza (@vistaalegreibiza) στις


Όλες οι τιμές της ενοικίασης δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το κόστος υπολογίζεται σε πάνω από 25.000 λίρες την εβδομάδα, οπότε μάλλον το βασιλικό ζευγάρι έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

15 Έξυπνα Κόλπα για τη Διακόσμηση του Σαλονιού σας, για να το Κάνετε ΠΙΟ Στιλάτο. Το 11ο είναι ο,τι Καλύτερο!

News Room

Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!

News Room

10+1 Βασικές αρχές για τα Χρώματα σύμφωνα με το Φένγκ Σούι!

News Room M