magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Netflix: 3 επιλογές για ατελείωτο streaming αυτή την εβδομάδα (video)

Netflix: 3 επιλογές για ατελείωτο streaming αυτή την εβδομάδα (video)

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να φτάνει στο τέλος του, αλλά το Netflix έχει ακόμη περισσότερα να μας δώσει στο τέλος της εβδομάδας.

Στο τέλος του μήνα, ποτέ δεν θα βρεις “δυνατές” παραγωγές, ωστόσο έρχονται σειρές και ταινίες με τις οποίες μπορείς να περάσεις χαλαρά το βράδυ σου.

Η Melissa McCArthy επιστρέφει με το… Ψαρόνι

Η Melissa MccArthy επιστρέφει με ακόμη μία περίεργη, αλλά απολαυστική κωμωδία στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (20/9) στο Netflix. Η ηθοποιός σε αυτή την τρυφερή ταινία υποδύεται μία γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά από μία απώλεια έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της κι έναν άντρα που προσπαθεί να προχωρήσει! Το Ψαρόνι έρχεται στο Netflix την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Το Ψαρόνι στο Netflix

Ιαγουάρος: Το τηλεοπτικό δράμα που αξίζει να γνωρίσεις

Ο Ιαγουάρος είναι ίσως από τις πιο συναρπαστικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα αυτές τις μέρες. Ένα τηλεοπτικό δράμα που έρχεται να απογειώσει την αδρεναλίνη με το έντονο σασπένς και την περιπέτεια. Η υπόθεση διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960 κι ακολουθεί μία επιζώσα του Ολοκαυτώματος, η οποία μπαίνει σε μία ομάδα αυτοδίδακτων πρακτόρων που ζητούν δικαιοσύνη απέναντι σε Ναζί, οι οποίοι κρύβονται στην Ισπανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ιαγουράρος έρχεται στο Netflix την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου!

Ο Ιαγουάρος στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 20/9

Είστε έτοιμοι για μία ακόμη… διάρρηξη;

Μετά από μία φονική εισβολή στο νέο και ονειρεμένο σπίτι ενός ζευγαριού, μία πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις – και μαθαίνει ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκίνησε. Το θρίλερ κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα λαμπερό Office Warming Party πραγματοποιήθηκε στη VADEST, ένα από τα πιο άρτια γραφεία Εκτιμήσεων-Μελετών-Κατασκευών στο Κολωνάκι!

News Room M

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

News Room A

Ο Πολιτισμός γεμίζει την Αττική τον Ιούλιο

News Room A