magdasnews.gr
News

Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτοψία στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονή

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε αυτοψία στον επαρχιακό οδικό άξονα Επιδαύρου – Καλλονής, που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Γιάννη Βουτσινά, και τον δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων, Τάσο Μούγιο, ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστη ο οδικός δίκτυος.

Ο περιφερειάρχης έθεσε ως προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος και ενέταξε στην ημερήσια διάταξη τη σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής για την επιτάχυνση των έργων αποκατάστασης. Με εντολή του, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εντός της επόμενης εβδομάδας για τη γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και την άμεση επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα πληγείσα τμήματα του οδικού δικτύου.

Ο ίδιος τόνισε την άμεση ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών, επισημαίνοντας την ανεπίτρεπτη απώλεια τεσσάρων ολόκληρων μηνών. Υπογράμμισε ότι ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να επανέλθει σε λειτουργία με απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Σουηδία εντάσσεται στο ΝΑΤΟ ως το 32ο μέλος της Συμμαχίας

News Room G

Δείτε πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «AVGI» σε όλη την επικράτεια

News Room G

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια και προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου

News Room G