magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

O απλός τρόπος για να βρεις το κατάλληλο χρώμα μαλλιών για την επιδερμίδα σου

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό στιλ και προσωπικότητα συνεπώς και άλλες ανάγκες…
Το σχήμα του προσώπου, το χρώμα της επιδερμίδας και τα φυσικά χαρακτηριστικά διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το ότι ένα κούρεμα μπορεί να ταιριάζει σε εσάς δεν σημαίνει ότι το ίδιο κούρεμα θα ταιριάζει και στις φίλες σας. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ. Ο τρόπος που βάφονται οι φίλες σας και οι αποχρώσεις χρωμάτων που χρησιμοποιούν είναι πολύ πιθανό να μην ταιριάζουν στη δική σας επιδερμίδα. Αν δεν είστε βέβαιη για τα χρώματα που σας ταιριάζουν, ρίξτε μια ματιά στις φλέβες σας. Αν οι φλέβες σας φαίνονται ελάχιστα τότε σας ταιριάζουν οι θερμές αποχρώσεις αν πάλι φαίνονται πολύ τότε οι ψυχρές ή ακόμα και οι πιο έντονες αποχρώσεις είναι αυτές που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

Ωστόσο, όσον αφορά στο τι χρώμα μαλλιών μας ταιριάζει, η απάντηση είναι λίγο διαφορετική. Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει στα μαλλιά της οποιαδήποτε χρώμα επιθυμεί αρκεί να επιλέξει την κατάλληλη απόχρωση. Αν η επιδερμίδα σας τείνει προς τους ψυχρούς τονους τότε μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας το χρώμα που θέλετε αρκεί να επιλέξετε τις ψυχρές αποχρώσεις. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για τις θερμές.

Στην περίπτωση τώρα που θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή μπορείτε να επιλέξτε αποχρώσεις αντίθετες ως προς το χρώμα της επιδερμίδας. Εξάλλου, όλα τα χρώματα ταιριάζουν σε όλες μας αρκεί να βρούμε την απόχρωση που είναι ιδανική για τις δικά μας δεδομένα.
Πηγή

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχετικές αναρτήσεις

Κεραλοιφή: Τι ιδιότητες έχει, πώς να την χρησιμοποιήσεις και πώς θα φτιάξεις μόνη σου την παλιά συνταγή που έγινε τάση

News Room M

ABH Medical Group: Μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας για την Γιορτή της Μητέρας.

Newsroom E

Η Μαντόνα μπήκε στην κουζίνα με τον νέο της σύντροφο -Η καραντίνα με τον 26χρονο χορευτή [βίντεο]

News Room