magdasnews.gr
People & Politics

Ο Παπανώτας θέλει «να κλείσει το κεφάλαιο της πολιτικής»

Γνωστή έγινε την Πέμπτη 18 Απριλίου η είδηση πως ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο παρουσιαστής-πανελίστας πριν πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, εργαζόταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Έτσι, με αναφορά στον Δημήτρη Παπανώτα ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Αρχικά, η παρουσιάστρια περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από την αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στην πορεία, αποκάλυψε τι είπαν οι δυο τους σε επικοινωνία που είχαν.

Η ίδια είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Ο Δημήτρης, χθες που μίλησα εγώ μαζί του, ήθελε και από σήμερα αν γίνεται να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του και στην καθημερινότητά του και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της πολιτικής, πριν καλά καλά το ανοίξει».

Στην πορεία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι θα καλέσει τον Δημήτρη Παπανώτα να μιλήσει για όσα συνέβησαν, μέσα από το πλατό της εκπομπής.

«Θεωρήσαμε πιο σωστό να έρθει εδώ να πει κάποιες σκέψεις του, κάποια συναισθήματά του και θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι να μιλήσει για αυτά που έγιναν, για τα συναισθήματά του, για τις σκέψεις του. Από εκεί και πέρα θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε» κατέληξε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικές αναρτήσεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Ευρωομόλογα αποκλειστικά για την αμυντική της θωράκιση της Ευρώπης

News Room G

Σοφία Μπεκατώρου: “Δυστυχώς δεν εξεπλάγην με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Για πολλά χρόνια το είχα απωθήσει”

News Room A

Σπύρος Φωκάς: Επιδείνωση της υγείας του 

News Room A