magdasnews.gr
News

Οι προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Κυβέρνηση για το Fly Over

Ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα υποβάλει προτάσεις προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κατασκευή του flyover.

Ο Περιφερειάρχης επισήμανε ότι το θέμα απασχολεί τη διοίκηση της Περιφέρειας και πρόσθεσε ότι αύριο θα δημοσιοποιηθούν οι προτάσεις που επεξεργάστηκε η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση του θέματος.

Ο Τζιτζικώστας επεσήμανε ότι η Περιφέρεια δεν ενημερώθηκε για το θέμα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι και εξέφρασε ανησυχία για την ανεπαρκή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν την έναρξη του έργου μετά την ολοκλήρωση του μετρό και των κυκλοφοριακών μελετών.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ταλαιπωρία των πολιτών, τις ελλείψεις στον σχεδιασμό των εργασιών και την αναποτελεσματική διαχείριση της κυκλοφορίας. Συμφώνησε με την πρόταση της αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα σε ειδική συνεδρίαση.

Επίσης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ζήτησαν τη συζήτηση των εξελίξεων στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Σχετικές αναρτήσεις

Και πάλι επίκαιρος ο Κικέρων; Πιπεράτο συντηρητικής αυτοκριτικής του Καθηγητή Πιπερόπουλου

News Room G

Με αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

News Room G

Ακριβό μου Πάσχα: Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι

Newsroom