magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ποιότητα, άνεση και στυλ σε καλοκαιρινές εκπτώσεις!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι περισσότερες από εμάς αναζητάμε τα κατάλληλα παπούτσια που θα μας προσφέρουν άνεση και στυλ στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Η εταιρεία MOURTZI φέρνει το απόλυτο mood ανανέωσης με τις μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις στο φυσικό της κατάστημα αλλά και στο e-shop. Ανάδειξε το προσωπικό σου στυλ και δημιούργησε look που θα τραβάνε όλα τα βλέμματα.

Η καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών ΜOURTZI τράβηξε την προσοχή και την φετινή σεζόν με μία σειρά από νέες και φρέσκες προτάσεις, ενώ είναι η πρώτη επιλογή της αγαπημένης παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή. Από πέδιλα και σανδάλια μέχρι εσπαντρίγιες, πλατφόρμες, slides και μπαλαρίνες, η συλλογή θα καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση. Τα εντυπωσιακά χρώματα της συλλογής μας βάζουν σε άκρως καλοκαιρινό κλίμα ενώ μέσα από τα ιδιαίτερα σχέδια δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να δημιουργήσουμε statement εμφανίσεις, αλλά ένα κομψό και επαγγελματικό look για το γραφείο να μετατραπεί σε μια βραδινή, chic εμφάνιση. Αγκράφες, glitter και στρας προσθέτουν την πινελιά λάμψης που θες!

Η ενημερωμένη wedding συλλογή MOURTZI, θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ζευγάρι νυφικών παπουτσιών που θα σου προσφέρει άνεση και λάμψη την ημέρα που πάντα ονειρευόσουν. Μοναδικά σχέδια, υφές και πληθώρα επιλογών σε χρώματα και μεγέθη τακουνιού που αποπνέουν πολυτέλεια και φινέτσα.

Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί η εταιρεία MOURTZI, αποτελεί τον σύμμαχο της κάθε γυναίκας που θέλει να συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση και το στυλ, τώρα σε ελκυστικές καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Πραγματοποίησε την επίσκεψη σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.mourtzi.com ή βρες το Mourtzi Concept Store στην οδό Ερμού 18, στο Σύνταγμα και θα ανακαλύψεις αυτό ακριβώς που αναζητάς. Άνεση κομψότητα και στυλ!

Σχετικές αναρτήσεις

H νέα αυτή τάση στα φρύδια είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό (photos)

News Room

Η συνεργασία της mat fashion και της Lancaster για το φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός.

Newsroom E

Τζένη Μελιτά: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο 3o Save a Greek Stray (SGS) FESTIVAL

News Room M