magdasnews.gr
News

Πώς γλίτωσε η γυναίκα από την Πάτρα που πήδηξε από το μπαλκόνι – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει

Κάθε μέρα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με πιο πρόσφατα δημοσιοποιημένο αυτό στην Πάτρα, όπου το θύμα πήδηξε από το μπαλκόνι, για να γλιτώσει από τα χέρια του συντρόφου της.

Ο Γιάγκος Ραυτοπουλος, γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 και μισή τα ξημερώματα, όταν η γειτονιά ξύπνησε από έναν καυγά, με βρισιές και θορύβους, που ήταν κλιμακούμενος και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο», τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήμουν σε ετοιμότητα να επέμβω, αν χρειαζόταν, όπως και μια γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία. Κι ενώ βρισκόμασταν σε ετοιμότητα, είδαμε να πέφτει κάτι από το μπαλκόνι, το οποίο ήταν η τσάντα της κοπέλας και ακολούθησε μια δεύτερη πτώση, που με τεράστια έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι ήταν η ίδια η κοπέλα, που πήδηξε για να ξεφύγει».

Έπειτα ο ίδιος εξήγησε την εμπλοκή του στο περιστατικό: «Μετά από αυτό, η γειτόνισσα ανέλαβε να βοηθήσει την κοπέλα να φύγει κι εγώ ανέλαβα να αποτρέψω τον άντρα να την κυνηγήσει», κατέληξε.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάνιο είδος ψαριού «πιάστηκε» στη Φθιώτιδα – Δείτε φωτογραφία

Newsroom

Εμβαθύνεται η στρατηγική σχέση Ελλάδας και Αιγύπτου – Μητσοτάκης και Αλ Σίσι συμφώνησαν στη σύσταση Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας

News Room G

«Δεμένα» στα λιμάνια τα πλοία λόγω ισχυρών ανέμων

News Room G