magdasnews.gr
News

Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Η τηλεφωνήτρια στο 100 άκουγε ζωντανά τη σφαγή της 28χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Η τηλεφωνήτρια στο 100 άκουγε ζωντανά τη σφαγή της 28χρονης - Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά από τη δολοφονία

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου μια 28χρονη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω το αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο τμήμα ζητώντας βοήθεια από τους αστυνομικούς, λόγω της παρουσίας του πρώην συντρόφου της, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί αντί να τη μεταφέρουν σπίτι με περιπολικό, της είπαν να καλέσει το 100 προκειμένου να μεταβεί στο σημείο όχημα της ΕΛΑΣ, με τον δράστη, να την κατακρεουργεί μόλις βγήκε από το τμήμα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός στο τμήμα της είπε να μείνει μέσα στο γραφείο έως ότου καλέσουν και έρθει περιπολικό, εκείνη όμως βγήκε έξω για να καλέσει το 100 και δέχθηκε την επίθεση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η τηλεφωνήτρια του κέντρου στην Άμεση Δράση άκουγε σε ζωντανή μετάδοση τη δολοφονία της, καθώς δευτερόλεπτα πριν την επίθεση, η 28χρονη είχε καλέσει το 100 προκειμένου να ζητήσει περιπολικό να τη μεταφέρει στο σπίτι.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Η άγρια δολοφονία της γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της σε απόσταση 40 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα έχει προκαλέσει την οργή στελεχών της Κατεχάκη, που αδυνατούν να πιστέψουν πώς οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν για γυναίκα που τους ζήτησε βοήθεια, σε απόσταση λίγων μέτρων από το τμήμα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το OPEN, φαίνεται η σορός της δολοφονημένης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Το βίαιο παρελθόν του δράστη

Η 28χρονη είχε χωρίσει τον 39χρονο δράστη και παρολίγον αυτόχειρα, το 2020. Τότε τον είχε μηνύσει για βιασμό και ξυλοδαρμούς ενώ υπήρχαν και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. ​​​​​​

Εντολή άμεσης ένορκης διοικητικής εξέτασης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 28χρονη γυναίκα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, διέταξε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Γιάννης Σκούρας.

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς – Τι υποστηρίζουν

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα το βράδυ της Δευτέρας και διαχειρίστηκαν την υπόθεση, να δώσουν εξηγήσεις για το τι έπραξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί φέρεται να είπαν στην γυναίκα, «περίμενε στο τμήμα να καλέσουμε περιπολικό μέσω της Άμεσης Δράσης καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα από το τμήμα», με αστυνομικές πηγές να κρατούν επιφυλάξεις ως προς τα λεγόμενα τους, καθώς διαπιστωμένα, η 28χρονη κάλεσε η ίδια το 100 όταν ξεκίνησε να βγαίνει από το τμήμα με τον δράστη να της επιτίθεται με μαχαίρι, μόλις πέρασε την είσοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτόπτες μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν ο φίλος της κοπέλας, αλλά και ο σκοπός του τμήματος, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάνουν απολύτως τίποτα για να αποτρέψουν τη δολοφονία.

Σχετικές αναρτήσεις

Στην κατάψυξη η μισή χώρα από τη σφοδρή κακοκαιρία – Κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας

Tereza Mitsopoulou

Βίντεο ντροπής: Κυνηγούν λύκο με αυτοκίνητο και το διασκεδάζουν

Newsroom

Αδιανόητο: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό στον Τύρναβο οι κάτοικοι συνεχίζουν να ζουν σε κοντέινερ

Newsroom