magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Στο ελληνικό Top10 η νέα σειρά του δημιουργού του La Casa De Papel

Στο ελληνικό Top10 η νέα σειρά του δημιουργού του La Casa De Papel

Μέσα σε μόνο 24ωρες απο την πρεμιέρα της, η νέα σειρά Sky Rojo, του δημιουργού του La Casa de Papel, κατάφερε να σκαρφαλώσει στο ελληνικό Top10 και να κατακτήσει μια θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Η πλοκή. Το «Sky Rojo» αφηγείται την ιστορία τριών ιερόδουλων, από την Ισπανία, την Κούβα και την Αργεντινή, οι οποίες το σκάνε από τον προαγωγό τους Ρομέο. Οι τρεις γυναίκες, Γουέντι, Τζίνα και Κοράλ, ξεκινούν ένα ξέφρενο και άγριο ταξίδι προς την ελευθερία. Χωρίς να λείπουν βέβαια οι επικίνδυνες καταστάσεις που θα απειλούν συνεχώς τη ζωή τους.

Έτσι, όσο θα ζουν την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία τους, τα κορίτσια θα χτίσουν μια βαθιά φιλία μεταξύ τους. Και θα μάθουν να στηρίζονται η μία στην άλλη, ανακαλύπτοντας ότι μόνο έτσι θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πάρουν ξανά τη ζωή στα χέρια τους. Το μόνο αρνητικό στοιχείο. Παρά το δυνατό καστ της σειράς, με φρέσκα πρόσωπα και πολλά υποσχομενους ηθοποιούς, έχει μονο 8 επεισόδια με διάρκεια 25 – 30 λεπτά μαζί με τους τίτλους. Ωστόσο, η εξαιρετική σε γενικές γραμμές σκηνοθεσία, με έντονες εναλλαγές, flash back & move forward, ωραία πλάνα, και αδρεναλίνη αποζημιώνουν τους θεατές.

Σχετικές αναρτήσεις

Κάθε Τετάρτη: Secret Concert στο QUINTESSA με την απόλυτη performer Νίνα Λοτσάρη

News Room A

Χριστούγεννα στο Industrial Gas Museum Shop με ξεχωριστά δώρα και ειδικές προσφορές

News Room A

SNFCC Youth Council: Ανοιχτό κάλεσμα του ΚΠΙΣΝ σε νέα άτομα 18-25 ετών

News Room A